Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί μαλάκες κι ως πότε???????

Είχα αποφασίσει να μην γράψω ποτέ τίποτα προσωπικό σ'αυτήν την σελίδα, θεωρώντας πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκφέρει γνώμη για πράγματα που δεν έχει μελετήσει και δεν κατέχει απόλυτα, σε ένα δημόσιο τόπο, όπως θεωρούνται τα blogs.
Αλλά δεν μπορώ να μην μιλίσω γι'αυτό που νομίζω πως έρχεται στη χώρα μας.
 Τις τελευταίες βδομάδες, διαβάζουμε στις ειδήσεις και στα διάφορα  "ψαγμένα"  Blogs, για τα δήθεν κοινά συμφέροντα Ελλάδας και Ισραήλ, τον δήθεν κοινό εχθρό κλπ.
Από την άλλη οι συζητήσεις για τα μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, δίνουν και παίρνουν. Κόπτονται  όλοι ξαφνικά να γίνουμε οι νέοι Άραβες, που για κάποιο μυστήριο λόγο, δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να γίνουμε.
Υπέρ-εθνικιστές από την μία, υπέρ-τεχνοκράτες από την άλλη, ανακατεμένες ιδεολογίες, θεωρίες και ψέματα.  Η Ελλάδα πάλι στη μέση του κυκλώνα και στην άκρη του γκρεμού και όλοι  "περι άλλων τυρβάζουν".
Η γεμάτη φυσικούς πόρους Ελλάδα, εξαθλιώνεται σκόπιμα για να  καρπωθούν άλλοι τον πλούτο της, αλλά όχι με τον τρόπο που όλοι νομίζουν.
Δεν είμαι ειδικός, δεν γνωρίζω πολλά, απλά ψυχανεμίζομαι, νομίζω πως το έργο κάπου το έχω ξαναδεί.
Δεν δυαλύουν την χώρα οικονομικά μόνο, αυτό είναι το πτώτο βήμα. Στην περίπτωση που οι τρελλοί Έλληνες  τους χαλάσουν  τα σχέδια και ρίξουν την ψευτοκυβέρνηση πριν ολοκληρώσει το σχέδιο της καταστροφής, έχουν τους χαζότουρκους έτοιμους.
Μ'έναν σμπάρο 2 τριγώνια για τους Εβραίους.
Όλες τους οι τελευταίες διπλωματικές κινήσεις έχουν εκνευρίσει την Τουρκία, την οποία φροντίζουν να την κρατάνε " τσιτωμένη" εδώ και πολύ καιρό (Μαβί-Μαρμαρά, ΑΟΖ με Κύπρο κλπ).
Συστηματικά έχουν φροντίσει οι "φίλοι" μας οι Εβραίοι να αποδυναμώσουν και την Ελλάδα και την Τουρκία οικονομικά  αλλά και σε αλλους τομείς. Έχουν επίσης συστηματικά επενδύσει σε Κουρδικά και Βόρειο-Κυπριακά εδάφη με αγορές χιλιάδων στρεμμάτων Γής.
Είναι επίσης γνωστό πως το στρατιωτικό κατεστημένο στην Τουρκία δεν είναι παρά μια Εβραική κλίκα  από τον καιρό της ιδρύσεώς του από τον Κεμαλ ( μπορείτε να βρείτε σχετικά στοιχεία παντού στο youtube).
Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν εξαγοράσει τους βόρειους γείτονές μας, τους Σκοπιανούς και τους χρηματοδοτούν απροκάλυπτα. Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνισαν και τις στρατιωτικές συνεργασίες.
Ένας Πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όσο σύντομος κι αν θα είναι, εξυπηρετεί τα δικά τους και μόνον συμφέροντα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μιας περιοχής με μεγάλη γεωστρατηγική σημασία, πέρα από τα οικονομικά οφέλη λόγω πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Για άλλη μια φορά δηλαδή, ο Ελληνικός Λαός οδηγείται σε έναν πόλεμο, όχι για τα δικά του συμφέροντα, αλλά για  τα συμφέροντα ορισμένων πλουτοκρατών. Μπορεί αυτή την φορά να μην είναι εμφύλιος, αλλά  να μην ξεχνάμε πως οι Τούρκοι των παραλίων και όχι μόνο, είναι εκείνοι οι Μικρασιάτες που για να επιζήσουν αναγκάστικαν να αλλαξοπιστήσουν. Πολλοί σημερινοί Τούρκοι είναι στην πραγματικότητα Πόντιοι, Ίωνες ή Θρακιώτες. Και για πολλούς Έλληνες οι Τούρκοι σε τελική ανάλυση είναι πιο "φίλοι" από τους Σιωνιστές Εβραίους τους Σφαγείς των αρχαίων Λαών της Μέσης Ανατολής και δηλωμένους εχθρούς του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου