Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τυχαία παρήγγειλε πλωτά γεωτρύπανα;

Αναδημοσίευση από: | Politis-gr blog


Τυχαία παρήγγειλε πλωτά γεωτρύπανα;
Αν νομίζουν  κάποιοι ότι ο σχεδιασμός της συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων του  Αιγαίου είναι πρόσφατος, απόρροια  της πολιτικής του κ. Παπανδρέου κάνουν λάθος.
Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είναι «απόρροια» του σχεδιασμού για  την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου!
«Τοποθετήθηκε» ( μη ρωτάτε ΠΩΣ , μεγάλα παιδιά είστε και άλλωστε τα έχω γράψει πολύ πριν …  «τοποθετηθεί» τον Οκτώβρη του 2009) για να φέρει εις πέρας την τελική φάση του σχεδιασμού.
Το ερώτημα το σημερινό όμως είναι άλλο.  Είναι τυχαίο ότι όταν η κυβέρνηση της ΝΔ  στο πλαίσιο της διπλωματίας των αγωγών  άνοιξε το παιχνίδι στον ρώσικο παράγοντα , μεταξύ των άλλων  κτυπημάτων που δέχτηκε ήταν και το κλείσιμο της ναυαρχίδας της στον χώρο του Τύπου, της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»;
O κ. Θ. Αγγελόπουλος είναι  γνωστόν ότι κινείται στον αγγλοαμερικανικό χώρο.  Είναι τυχαίο ότι την ίδια περίπου εποχή με τον «βίαιο θάνατο» της εφημερίδας «»Ελεύθερος Τύπος» , ο κ. Θ. Αγγελόπουλος παραγγέλλει σε ναυπηγεία της Άπω Ανατολής τη ναυπήγηση τριών  …. πλωτών  γεωτρύπανων , ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων , με προκαταβολή μάλιστα 900.000.000 δολάρια;
Τυχαίο; 



Τhiseas: Δεν Νομίιιιζωωωωω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου