Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Φυσικό αέριο με... καραμέλα - Μία πολύ έξυπνη προπαγάνδα της ισραηλινής διπλωματίας


Παρακολουθώ το θόρυβο που γίνεται, και την αισιοδοξία γενικά, του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, με τη δήθεν ανακάλυψη τεράστιων ποσοτήτων φυσικού αερίου, στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου. Δεν είμαι ειδικός, αλλά κατευθύνομαι από το ένστικτό μου. Είμαι πεπεισμένος ότι όλα είναι μία πολύ έξυπνη προπαγάνδα της ισραηλινής διπλωματίας. Είναι σίγουρα το Ισραήλ μία μεγάλη δύναμη, από πλευράς οικονομικής ισχύος, με πολύ δυνατή επιρροή και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στρατιωτικά, με ισχυρότατες ένοπλες δυνάμεις και κάτοχος πυρηνικών όπλων.

Εκτός από τις Η.Π.Α. και τη Ρωσία, κανένας άλλος στρατός δεν είναι αήττητος. Είναι το Ισραήλ περικυκλωμένο από μη φιλικούς λαούς και κυβερνήσεις.
Μέχρι πρόσφατα, είχε αναπτύξει δεσμούς φιλίας με την Τουρκία, πιστεύω με την παρότρυνση και μεσολάβηση των Η.Π.Α. Έκαναν ακόμη και στρατιωτικά γυμνάσια μαζί.
Πρέπει το Ισραήλ τώρα να νιώθει πολύ δυσάρεστα από την έχθρα της Τουρκίας των εβδομήντα εκατομμυρίων και εμπροσθοφυλακή όλων των άλλων ισλαμικών λαών.
Είμαι σίγουρος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε καμία περίπτωση δεν θα αρνηθούν, δεν θα σπρώξουν την Τουρκία στην αγκαλιά της Ρωσίας ή του Ιράν, για χάρη του Ισραήλ.
Θέλει το Ισραήλ να προσεταιριστεί τον Ελληνισμό, ως αντίπαλο δέος, προς την Τουρκία, και με μαεστρία ήδη έχει παρασύρει πάρα πολλούς, αν όχι όλους του Έλληνες, ότι τώρα που έχουμε άφθονο φυσικό αέριο, θα γονατίσουμε τους Τουρκαλάδες.
Ήδη, ο κ. Σαμαράς, όπως και ο κ. Καρατζαφέρης, έχουν αρπάξει την καραμέλα, και αντιδρούν σε έναν ενδεχόμενο διακανονισμό των ελληνοτουρκικών διαφορών. Ωραία την περνούν οι πιο πάνω κύριοι, αλλά η οικονομία της Ελλάδας, πιστεύω, σε ένα μεγάλο ποσοστό, έχει χρεοκοπήσει και λόγω των μεγάλων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Άρχισαν και ορισμένοι δικοί μας πολιτικοί ταγοί σιγά-σιγά να μασουλούν την εβραϊκή προπαγάνδα.
Μας κατέβηκε η Άγκελα Μέρκελ, για να μας καλοπιάσει, για το άφθονό μας φυσικό αέριο, και σε λίγο θα μας έρθει και ο κύριος Σαρκοζί. Ο Μπερλουσκόνι θα μας έρθει αργότερα.
Γίνονται και στην πολιτική μαθηματικές πράξεις. Γιατί να λύσουμε το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά τώρα, και όχι μετά από δέκα χρόνια, όταν όλοι θα μας έχουν ανάγκη, για το πολύ μας φυσικό αέριο και τη στήριξη του Ελληνισμού από το Ισραήλ, θα υπολογίζουν.
Αέρας φυσικός και κουπανιστός, σίγουρα υπάρχει άφθονος και τζάμπα γεμίζει τα κεφάλια. Πολύ αμφιβάλλω, όμως, για το υποθαλάσσιο δικό μας φυσικό αέριο. Που, και αν υπάρχει, θα έρθει στην Κύπρο παρέα… με τους S300.
Ευχαριστώ διά την φιλοξενία,
Τάσος Γ. Οικονόμου
Παραλίμνι
Τηλ. 99882278
Σημερινή


Αναδημοσίευση από το Εθνικά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου