Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το ΒόρειοΑφρικανικό Τόξο, το ΧΑΛΙΦΑΤΟ, η ΚΙΝΑ


1
Έλεγα πολλές δεκαετίες πριν για το επερχόμενο Χαλιφάτο και την μοίρα των μαλθακών πλέον Ευρωπαίων. Τώρα η «έγχρωμη επανάσταση» στην Αίγυπτο με την βοήθεια των Illuminati σχεδιάζει να εγκαταστήσει μαριονέτες πιστές στα αφεντικά τους στο Λονδίνο. Την προηγούμενη δεκαετία είδαμε τέτοιες «επαναστάσεις» στην Σερβία, την Γεωργία, την Ουκρανία, το Kyrgyzstan, την Μογγολία και αποτυχημένες στην Burma, το Iran και την Thailand. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία» είναι πάντα τα προσχήματα των Illuminati , κοιτώντας πίσω στην Γαλλική και την Ρωσική «επανάσταση» !
Η μαριονέτα των Οικουμενιστών Mohammed El Baradei είναι επιμελητής του «International Crisis Group» ένα μη – κερδοσκοπικό γκρουπ που διοικείται από τραπεζίτες που προκαλούν επαναστάσεις και επωφελούνται από αυτές. Συνδιαχειριστής του είναι ο πανταχού παρών άνθρωπος των Rothschild, ποιος άλλος ο George Soros !
Θα ήταν παρακινδυνευμένο να λέγαμε ότι βγάζοντας τον Mubarak από την μέση το Ισραήλ θα φτάσει από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη ? Όμως το αληθινό πρόβλημα είναι η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο. Ο Baradei θα λειτουργήσει σαν Κερένσκυ για την Μουσουλμανική Αδελφότητα ώστε να πραγματοποιηθεί η «Suncruiser η “συγκομιδή” και ο Albert Pike» http://miastala.com/s/archives/11262
Το Χαλιφάτο
Οι Χαλίφηδες πρέπει να ξαναγυρίσουν πριν αρχίσει η JIHAD, παρακολουθείτε πότε θα ακούσετε την λέξη Χαλίφης, και θα γνωρίζετε τότε ποιο εφιαλτικό μέλλον επιφυλάσσουν στην Ευρώπη. Θα ακούμε όλο και περισσότερα κηρύγματα από ισχυρούς Ισλαμιστές που θα λένε ότι πρέπει να γυρίσουν στο Χαλιφάτο. Υπάρχουν πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια Μουσουλμάνοι … θα ενωθούν όλοι εναντίον των άλλων θρησκειών και επίσης εναντίον αυτών που δεν είναι θρησκευόμενοι … εννοώντας τους κομμουνιστές, τους αθεϊστές, τους αγνωστικιστές και όλους όσους δεν ανήκουν σε καμία θρησκεία αλλά πιστεύουν στον θεό.
Ο Χαλίφης θα είναι ένας πραγματικός απόγονος του Μωάμεθ, όχι κάποιος βασιλιάς η Σεΐχης διαλεγμένος από τους τραπεζίτες του City του Λονδίνου. Πάντως ένας τωρινός απόγονος του Μωάμεθ και από γενιά Χαλίφηδων είναι ο His Highness Aga Khan Fatimid Imam Caliph.
Φυσικά η άνοδος του Μουσουλμανικού Χαλιφάτου θα γίνει με ένα κοινό νόμισμα για όλους τους Μουσουλμάνους που θα βασίζεται στον ΧΡΥΣΟ !
2
Η Κίνα
Ενώ φωνάζω από το 1968 για τον επερχόμενο κίνδυνο, όταν φτιάνανε αστεία εργαλεία και τρανζιστοράκια, κανείς δεν καταλάβαινε. Η τροφοδοσία με τεχνολογία της Δύσης μέσω των πολυεθνικών, εν ονόματι του χαμηλού κόστους (χοντρό παραμύθι για όποιον ξέρει καλά το πώς χρηματοδοτείται κάθε υπολογιστής που κατασκευάζεται εκεί), μας έφερε στο σήμερα. Μια χώρα σαυροειδών με δηλωμένο πληθυσμό 1,3 δισεκατομμύρια αλλά πραγματικό 2,8 δισεκατομμύρια και με έναν τεράστιο και πειθαρχημένο στρατό, αποτελεί τον εφιάλτη του άμεσου μέλλοντος μας.
Με κάθε είδους πυραύλους και stealth υποβρύχια κλπ η προέλαση προς τα Δυτικά χάρις στην προδοσία των Δυτικών πολιτικών (τροφίμων των Μυστικών Εταιρειών) θα είναι παιχνίδι. Η νότιος μεγαλύτερη επαρχία της ονομάζεται Yunan (Ιωνία), ΓΙΑΤΙ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ? αλλά πώς να απαντήσετε σε αυτά όταν δεν γνωρίζετε ούτε την γλώσσα των προγόνων σας ? άντε λοιπόν στα μπουζούκια, τα τσίπουρα και τα πρωινάδικα. Τι δηλαδή ? θα χάσετε φαιά ουσία διαβάζοντας αυτά τα περίεργα που γράφω ? ΜΠΑ … Δεν νομίζω..!!!
  • Υπάρχει υπέρ – μυστική συμφωνία με τους Μουσουλμάνους για επίθεση και γενοκτονία της Δύσης.
Rene Noorbergen
Τα σκίτσα είναι τα δυο πρώτα από το βιβλίο του Rene Noorbergen, Invitation To A Holocaust !!! την συνέχεια μάλλον δεν την φαντάζετε, αφού ακόμη ψηφίζετε και κοιτάτε πόσα Ευρουλάκια σας μείνανε και ανεχτήκατε την απώλεια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΣΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η Νέμεσις νομίζετε ότι θα σας χαριστεί, γιατί είστε Νεοέλληνες ? ΜΠΑΑ Δεν νομίζω…!!!
Διάβασε ακόμη σχετικά
Πούλησαν K A I το FIR Αθηνών
Με μια περίεργη απόφαση του υφυπουργού των Οικονομικών Γ. Φλωρίδη (αρ. 2/73348/0049 από 12-12-2001), που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1660/12-12-2001 τεύχος Β’, έχει δε ως τίτλο την αθώα και παραπλανητική φράση «Τιτλοποίηση μελλοντικών εσόδων του Ελληνικού Δημοσίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol), αποφασίζεται:
Σύμβαση Hugh Cooper & Co και Δ.Μπάτσης
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί; Μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί.
Η σύμβαση λέγεται Hugh Cooper & Co Inc Chemical Construction Corporation !
Ο μακαρίτης ο Δ.Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η Βαρεια βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “σύμβασης cooper” (υπεγράφη το 1940 και λήγει το 2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν!
Υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας και παραδίδεται-σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό) !!!, βάσει της οποίας τα λεγόμενα “στρατηγικά ορυκτά” της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος μας πλούτος, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικανικού consortium εταιρειών! Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Δ.Μπάτσης μαζί με τον Ν.Μπελογιάννη το 1952 !!!
1_thumb15_thumb
Σκοπός > Η Εξαφάνιση Της Ελλάδας
Προσπαθώ να σκεφτώ (δεν είναι και δύσκολο) το γέλιο που θα κάνουν οι τύποι που έστησαν όλο αυτό το παιχνίδι με απώτερο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ από τον χάρτη, και κάθε αναφορά σε αυτήν. Αν έστω και ελάχιστα αμφιβάλεις γι αυτό που λέω, διάβασε το πιο κάτω κείμενο και Σ Κ Ε Ψ Ο Υ και λίγο μόνος σου, χωρίς το χαζοκούτι ή τις εφημερίδες. Τι διάβολο το έχεις εντελώς καμένο από τις σαβούρες που τρως και την βρωμιά των συναισθημάτων σου? Δεν υπάρχει ούτε μια χαραμάδα που να μπαίνει μια στάλα φως? Πας γραμμή για τον γκρεμό, με σπασμένα φρένα, και εσύ παπαγαλίζεις τι έκανα οι μακρινοί πρόγονοι σου. !! Όταν ήδη οι ΠακιστανοΑλβανοΑφγανοΚογγολοί Προσκυνάνε με τον πισινό τους στραμμένο στα Προπύλαια, πού ίσως ακόμη θεωρείς σημαντικά??? Όταν μέσα σε μια εκκλησία ( Αγ. Παντελεήμονας ) προχτές έκαναν συναυλία!!! Για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα( !!!! ) τους.
Δ. Μπάτσης, Η Βαρεία Βιομηχανία στην Ελλάδα
Η Ψευδής επικείμενη χρεωκοπίας της Ελλάδας μας, το ΔΝΤ, το μνημόνιο της συμφοράς, και τα σούρτα φέρτα των διεφθαρμένων πολιτικών της διαπλοκής από το 1900, υπό τον φόβο των Ιουδαίων (συγγνώμη, της 37 Νοέμβρη ! ήθελα να πω). Αφήνετε να σας ταλαιπωρούν το Μνημόνιο και το ΔΝΤ? Σας ζητάνε περαίωση και σας περικόπτουν την σύνταξη πείνας ? Αφού ακόμη ψηφίζετε κόμματα καλά να πάθετε. Διαβάζετε βιβλία ή μόνο της κατευθυνόμενες εφημερίδες? Δεν το πιστεύω, ίσως διαβάζετε Paulo Coelho.  Ίσως οι πιο “ψαγμένοι” από σας να διαβάζετε ‘τα μυθιστορήματα ανακύκλωσης χαρτιού’, του σερ Λιακό ! Δηλ. ακόμα χειρότερα. Είστε άξιοι της ταχύτατα επερχόμενης τύχης σας, που ΔΕΝ θα είναι καλή.
Σουλτανικώτεροι Των Σουλτάνων Για Τους Μετανάστες !
Η κοινή γνώμη έχει ξεσηκωθεί, άλλα και εξαγριωθεί, με την προσπάθεια της Κυβερνήσεως να επιβάλει το νομοσχέδιο της για την απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών, που απλώς «γεννιόνται» η «διαμένουν» στην Ελλάδα. Και διερωτώνται οι πάντες : ..τι ωθεί τους κυβερνώντες να δώσουν (προφανώς στα πλαίσια πάντοτε του (δόγματος Κίσσιγκερ) ένα ακόμη χτύπημα, καίριο όμως αυτή την φορά, στον Εθνικό κορμό του Ελληνισμού?


To βρήκα στο Μια στάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου