Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μύρισε φυσικό αέριο στο Αιγαίο και ξαφνικά μας αγάπησαν Μέρκελ και Σαρκοζί !

Quantcast

image

  Περίπου έναν με δύο μήνες πριν, θυμόμαστε όλοι, ότι κυρίως οι Γερμανοί δήλωναν δημοσίως ότι οι “κακοί Έλληνες και να φύγουν από το ευρώ δεν μας πειράζει”, αφού η οικονομία μας δεν αποτελεί ούτε το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης.

Τις τελευταίες μέρες όμως, Μέρκελ, Σαρκοζί, Τρισέ και Γιούνκερ μόνο στο στόμα δεν μας έχουν φιλήσει ακόμα, ενώ ξεχειλίζουν από καλά λόγια για την καλή Ελληνική κυβέρνηση που τα καταφέρνει μια χαρά, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση, να βγει από το ευρώ χώρα μέλος της ΕΕ. Τι άλλαξε;

Παρατηρήσαμε ότι αυτή η αλλαγή στάσης προς την Ελλάδα, έγινε αμέσως μετά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο, από την πολιτική ηγεσία της οποίας η Καγκελάριος πληροφορήθηκε επισήμως ότι στα σύνορα της θαλάσσιας περιοχής Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδος έχει ανακαλυφθεί μια τεράστια ποσότητα φυσικού αερίου και πετρελαίου.



Από την επόμενη μέρα του ταξιδιού της Μέρκελ στην Κύπρο, όλα άλλαξαν ωσάν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας να την ανέλαβαν Γάλλοι και Γερμανοί. Το ευρωκοινοβούλιο έβγαλε “Προσχέδιο, με το οποίο ζητείται από την Τουρκία να ελέγξει το στρατό και τις στρατιωτικές δαπάνες και να ανακαλέσει το casus belli κατά της Ελλάδος”.  (http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/53354.html)

Την ίδια στιγμή, οι Τουρκοκύπριοι επαναστάτησαν κατά του Ερντογάν γιατί η “φιλία” με την Τουρκία θα τους αφαιρέσει το δικαίωμα να γίνουν Ευρώπη και να φάνε και αυτοί το αναλογούν μερίδιο από το φυσικό αέριο.

Ενώ βγήκαν αρκετοί Ευρωπαίοι αναλυτές να υποστηρίξουν – ανεπισήμως αρχικά – το δίκαιο της Ελλάδας με την υφαλοκρηπίδα στο Καστελόριζο, θέμα το οποίο δείχνει ότι Τουρκία και Αίγυπτος δεν δικαιούνται να μπουν ανάμεσα στην θαλάσσια οικονομική ζώνη εκμετάλλευσης των χωρών Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας.

Να δείτε ότι το επόμενο επίσημο ταξίδι στην Κύπρο Ευρωπαίου ηγέτη θα είναι αυτό του Σαρκοζί, ενώ η Κομισιόν θα γλυκαίνει περισσότερο τη στάση της προς την Ελλάδα και την Κύπρο. Τώρα οι ηγήτορες της ΕΕ ανακάλυψαν ότι είναι τα σύνορα της ΕΕ, είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και μαζί με το ΔΝΤ – που πάντα ιστορικά μπαίνει όπου μυρίζεται πτώχευση και ισχυρό ορυκτό πλούτο -  έρχονται να πάρουν αν όχι τζάμπα με ψίχουλα και έμμεσες απειλές και εκβιασμούς για το χρέος μας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ελληνικού Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή οι ίδιες δυνάμεις, διά μέσου του επαίσχυντου Μνημονίου που έσπευσε να υπογράψει η κυβέρνηση, θέλουν να φτιάξουν μια Ελλάδα χαμηλού εργατικού κόστους ώστε το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο – που θα φυλάσσεται σε Κύπρο και Ελλάδα γιατί το Ισραήλ φοβάται βομβιστικές δολιοφθορές – να μεταφέρεται με χαμηλά μεροκάματα και άρα να είναι ανταγωνιστικότερο αυτού της Ρωσίας.

Παράλληλα, το τουριστικό διαμάντι της Μεσογείου που είναι η χώρα μας, να γίνει – διά της βίας -  φθηνός προορισμός για τους πλούσιους Ευρωπαίους του Βορρά.

Δικαίως μπορεί να αναρωτηθείτε, γιατί γίνονται όλα αυτά. Επειδή χρωστάμε σε αυτούς, μας κρατάνε στο χέρι και φυσικά μας εκβιάζουν είναι η εύκολη απάντηση.

Αλλά στην ουσία, αυτό γίνεται γιατί δεν έχουμε πολιτικό ανάστημα και τσαμπουκά, να αντιταχθούμε στους διεθνείς τοκογλύφους και να τους διώξουμε, κάνοντας νέα πιο πατριωτική και καθαρά Ελληνική συμφωνία εκμετάλλευσης του πλούτου μας, αλλά και μια έξυπνη αναδιάρθρωση του χρέους την οποία φοβούνται οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες και για αυτό βάζουν τους Μέρκελ και Σαρκοζί να μας καλοπιάνουν.

Εάν είχαμε όμως σαν χώρα πολιτικό τσαμπουκά, αυτό θα φαίνονταν αρχικά στις σοβαρές εσωτερικές υποθέσεις. Δηλαδή, δεν θα κλείναμε ως παραγεγραμμένες τις τρανταχτές υποθέσεις σκανδάλων μια – μια στα ανώτατα δικαστήρια και τη Βουλή, αλλά η κυβέρνηση θα έστελνε – ακόμη και με αναθεώρηση του Συντάγματος – τους ενόχους στη φυλακή και έτσι θα έδινε το μήνυμα τόσο στους Έλληνες όσο και στους διεθνείς μιζαδόρους που μας περιτριγυρίζουν, ότι η Ελλάδα άλλαξε ρότα και πήρε την τύχη στα χέρια της.

Προς το παρόν το μόνο που κάνουμε είναι να έχουμε δώσει τη διακυβέρνηση της χώρας σε ξένους…οι οποίοι, θα αγοράσουν ότι αξίζει τζάμπα περνώντας νόμους που θα κρατάνε το λαό όμηρο και ανήμπορο να αντιδράσει!

Δηλαδή, σε λίγο θα στέλνουν και εξορία, με ποινικές ρήτρες και κοινωνικούς αποκλεισμούς, όσους δεν θα δέχονται πλέον να πληρώνουν τα ακριβά τέλη, διόδια, βενζίνες, τρόφιμα, φόρους, νερό, τηλέφωνο, ρεύμα, ασφάλιστρα, ιδιωτική παιδεία και ιδιωτική υγεία…!

Και η ανεργία καλπάζει στο 20% και πάνω….

 

Αναδημοσίευση από National Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου