Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Υποθύκευσαν και τα Μνημεία της Χώρας!!!!!!!!!!....(???)

"Παιδί , το λογαριασμό ............. και ΣΥΝΤΟΜΑ" !!!!!
Η ώρα το λογαριασμού είχε κανονιστεί για το 2019.



Το "κατάστημα" όμως βιάζεται να κλείσει τα μείο και έχουν αρχίσει οι  ..... πιέσεις για την εξόφληση!
Το 1998-99   ο επαναστάτης κομμουνιστής (EKKE) , στέλεχος πολλών "κυβικών" της ξεφτιλισμένης γενιάς του Πολυτεχνείου , ως "τσάρος" της "οικονομίας" του "αντιστασιακού" Σημίτη (έβαζε στρακαστρούκες στη χούντα......έτσι ακριβώς ισχυρίστηκε σε ομιλία του στη Βουλή) , ο Ν.Χριστοδουλάκης είχε προτείνει την αγορά swap από την Goldman-Shacs βάζοντας ως εμπράγματη υποθήκη τα έσοδα από την εκμετάλευση των αρχαιολογικών χώρων Ακρόπολης-Μαραθώνα-Δελφών-Μυκηνών-Σουνίου!
Ύστερα από την γενική κατακραυγή της αρχαιολογικής κοινότητας , και μένοντας μόνο με την ηθική και "κρυφή" υποστήριξη της οικογένειας Αρσένη , της ανεκδιήγητης Τζάνη , της ακαδημαϊκού Αρβελέρ και του "έλληνα" Costas Gavras , τελικά η μπίζνα ακυρώθηκε .....ή μάλλον αναβληθηκε (;)...

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε διαρρέονται στοιχεία σχετικά με τις υποθήκες που μπήκαν λίγα χρόνια αργότερα , προκειμένου να προχωρήσει η μεγάλη κομπίνα τιτλοποίησης -κρυψίματος του χρέους των 200δις , προκειμένου να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ.


Αφήνεται να κυκλοφορεί η φήμη ότι η κυβέρνηση Πα.Σο.Κ το 2001 , υποθήκευσε όχι μόνο τα φορολογικά έσοδα του κράτους για άγνωστο χρονικό διαστήμα (καθ'ομοίωσιν της "σύμβασης" του γελοτοποιού Μπαρόζο στην Πορτογαλία το 2003) αλλά και την αποκλειστική εκμετάλευση των ανωτέρω αρχαιολογικών χώρων (Ακρόπολης-Μαραθώνα-Δελφών-Μυκηνών-Σουνίου) από το 2019 έως το 2119(!!!!!) προκειμένου η Goldman-Shacs να αγοράσει το τιτλοποιημένο πια , χρέος μας και να το εμφανίσει ως έσοδο πλέον.
Το θέμα είναι ότι η Goldman-Shacs, από ότι φαίνεται , μάλλον έχει πουλήσει τμήμα του ελληνικού swap σε "επενδυτές" , εκπρόσωπος για τα συμφέροντα των οποίων , εμφανίστηκε ο γνωστός Τζ.Σόρος.
Φημολογείται ότι οι  2 τελευταίες απανωτές επισκέψεις του ακόμα και μέσα στη νύχτα στο γραφείο του "πρωθυπουργού" Τζέφρεϋ , αντανακλούν καθαρά τις πιέσεις που ασκούνται για ανακαθορισμό των προθεσμιών εκπλήρωσης των όρων της εμπράγματης υποθήκης .......
Φημολογείται επίσης ότι δικαιούχοι της πρώην (πλέον) ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς ενδιαφέρονται και εξετάζουν όλες τις δυνατότητες και προοπτικές για την πιθανότητα μεταφοράς τμημάτων ή και αυτούσιων ελληνικών μνημείων για μόνιμη έκθεση σε χώρες του εξωτερικού.
Φημολογείται , τέλος , ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του "Venetian Resort Hotel & Casino"   φέρεται να επιθυμεί με κάθε τρόπο το copyright στην χρήση του Παρθενώνα και του Ιερού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας σαν μοτίβο στην ανέγερση νέου συγκροτήματος στο Λας Βέγκας.

Τι εννοούν;
Εννοούν άραγε το σχέδιο ή μήπως τη μεταφορά ολόκληρων τμημάτων;

Κοίτα τώρα , τι κουβέντα πάει ν'ανοίξει ....... 

anti-antiprosopeusi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου