Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ


Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον όλοι οι Έλληνες κυνηγάμε μετά μανίας το καρότο, που κάποιοι ορκισμένοι ανθέλληνες με μαεστρία τοποθέτησαν μπροστά μας, οι οποίοι μάλιστα φροντίζουν να μας βομβαρδίζουν ανηλεώς καθημερινά, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ον το οποίο μπορεί να προπαγανδίσει με ομιλία και γραφή, έτσι ώστε, να μην πάρουμε ποτέ τα μάτια μας από το δένδρο, όταν αυτοί με τα τσιράκια τους θα.....
κόβουν στο διπλανό σημείο το δάσος, το οποίο με αγωνία, μάχες και στερήσεις φρόντισαν να μας αφήσουν οι πρόγονοι μας.

Ολημερίς και ολονυχτίς όλοι οι Έλληνες ασχολούνται με τις απεργίες και τις διαδηλώσεις, όχι για να δημιουργήσουν θεσμικές ανατροπές και συνταγματικές αλλαγές, όχι για να απαιτήσουν πίσω τα κλεμμένα, όχι για να αποδώσουν δικαιοσύνη, βάζοντας κλέφτες και προδότες στην φυλακή, αλλά για να σώσει ο καθένας τα δικά του προνόμια και κατεστημένα, ξεχνώντας από την μια μεριά ότι, στον τόπο αυτόν υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς προνόμια και κατεστημένα και από την άλλη μεριά και μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ξεχάσαμε το βασικό όλων, γιατί άραγε το πιο πλούσιο έθνος του πλανήτη εν μέσω μιας νυκτός κοντεύει να αφανιστεί από προσώπου γης.


Γιατί άραγε, ενώ υπάρχουν στον κόσμο δεκάδες κράτη που έχουν πολλαπλάσιο χρέος από το δικό μας και δεν μπορούν να παράγουν ούτε πέτρες και δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο υπόγειου πλούτου, εντούτοις δεν έχουν την δαμόκλειο σπάθη στο λαιμό τους όπως εμείς.


Έλληνες, η χώρα μας έχει ορυκτό πλούτο, με τον οποίο όχι μόνο καλύπτει το χρέος αλλά τοποθετεί και στο δημόσιο ταμείο χρήματα για δέκα ακόμα ζωές.


Έλληνες, η χώρα μας κατέχει το μεγαλύτερο οικονομικό οπλικό σύστημα, που ακούει στο όνομα τουρισμός, ο οποίος μπορεί να απασχολεί εάν θέλουμε όλους τους Έλληνες χειμώνα καλοκαίρι.


Έλληνες, η χώρας μας έχει το ποιό γόνιμο έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο, που ακόμα και οι πέτρες που έχει μέσα του είναι μεγαλύτερης αξίας από όλα αυτά που εισάγουμε.


Έλληνες, η χώρα μας έχει το ιδανικό κλίμα και περιβάλλον για απεριόριστη κτηνοτροφία, η οποία μπορεί να μας κάνει ικανούς όχι μόνο να ταΐζουμε τον εαυτό μας αλλά να τροφοδοτούμε και την μισή υδρόγειο.


Έλληνες, η χώρα μας έχει την δυνατότητα με τον απεριόριστο ήλιο και αέρα να παράγει ηλεκτρικό καθαρό ρεύμα για δέκα κράτη σαν το δικό μας, έτσι ώστε, το κάθε νοικοκυριό να πληρώνει γι αυτό το αγαθό παρά μόνο λίγα ευρώ.


Έλληνες, η χώρα μας διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες το αγαθό για το οποίο θα γίνει ο τελευταίως παγκόσμιος πόλεμος, το πόσιμο νερό, που εάν θέλαμε θα το μετατρέπαμε σε εξαγώγιμο είδος, στην αξία που έχει το πετρέλαιο και το αέριο, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.


Έλληνες, η χώρα μας όμως έχει και κάτι που δεν έχουν τα δεκάδες χρεωμένα κράτη και όχι μόνο ανά την υφήλιο και δεν είναι άλλο από τους ορκισμένους ανθέλληνες και τους αδίστακτους γείτονες, οι οποίοι εδώ και αιώνες κάνουν τα πάντα, είτε συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, είτε συνεργαζόμενοι με άλλους, να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τίποτε σχεδόν από τα παραπάνω που ανέφερα, δημιουργώντας συνέχεια εντάσεις, κρίσεις, ανύπαρκτες διεκδικήσεις, πολέμους, σφαγές και αποσταθεροποιητικές καταστάσεις.


Είναι όμως ικανοί οι ανθέλληνες και οι Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι σαν γείτονες μας, από μόνοι τους να δημιουργήσουν όλα αυτά τα προβλήματα, που νυχθημερόν ματώνουν την χώρα μας και τους Έλληνες πολίτες, κατηγορηματικά απαντώ όχι, δεν είναι ικανοί.


Έλληνες, εάν δεν υπήρχαν οι Αμερικανοί και τα τσιράκια τους μέσα στην Ευρώπη, που για τους οποίους η χώρα μας είναι το γεωγραφικό κλειδί για την κατάκτηση του πλούσιου βορά και ο λαός μας το εμπόδιο των σχεδίων τους, όλοι αυτοί οι γείτονες και οι ανθέλληνες δεν θα ήταν τίποτε παραπάνω από ένα μεγάλο και απόλυτο τίποτε.


Αφού λοιπόν, εδώ και πολλά χρόνια αυτοί οι παγκόσμιοι εγκληματίες, με τους ευρωπαίους συνεργάτες τους δεν κατάφεραν να διαλύσουν το κράτος και να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων για γη και ύδωρ, κατέστρωσαν και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο που ακούει στο όνομα «τεχνητή οικονομική κρίση», με το οποίο σχέδιο, αναίμακτα, χωρίς πολέμους και φασαρίες θα πάρουν ότι εμείς δεν τους δώσαμε, αφού πρώτα φροντίσουν και σιγουρευτούν ότι, η χώρα μας θα φτάσει σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό και οι Έλληνες δεν θα έχουν την παραμικρή διάθεση να αντισταθούν στα όποια ανεπίτρεπτα και ανθελληνικά αιτήματα τους, διότι το μοναδικό τους μέλημα θα είναι η καθημερινή τους επιβίωση και μόνο.


Τι πραγματικά όμως είναι αυτό που πάντα ήθελαν οι αμερικάνοι και εμείς δεν το δίναμε, μήπως τα δανεικά ψευτοδολάρια που χρωστάμε, μήπως ένα αεροδρόμιο για να κάνουν βόλτες προς το Ιράκ, μήπως να σταματήσουμε να πετάμε αυγά στην πρεσβεία τους, μήπως να γίνουμε πιο αμερικάνοι από τους αμερικάνους, τι είναι λοιπόν αυτό που καίγονται να πάρουν και εμείς στεκόμαστε εμπόδιο στο να το κατακτήσουν.


Οι Αμερικάνοι ανέκαθεν ήθελαν την οικονομική και πολεμική εκμετάλλευση του Αιγαίου, ήθελαν την Μακεδονία ως την μεγαλύτερη στρατιωτική πλατφόρμα στον κόσμο και ήθελαν την Θράκη σαν γεωστρατηγικό κλειδί, για τον αποκλειστικό έλεγχο των όποιων κοιτασμάτων από μαύρη θάλασσα και Κασπία, χωρίς φυσικά να υπάρχει σε όλα αυτά η οποιαδήποτε ρωσική συμμετοχή και εφόσον οι Έλληνες δεν τους έδωσαν τίποτε από αυτά, δια μέσω τις οικονομικής εξαθλίωσης και απειλής της χώρας, δεν θα διστάσουν να ζητήσουν από εμάς τα εξής:


1. Άμεση αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, αναγνώριση των σλάβων κατοίκων ως Μακεδόνες και την σλαβική διάλεκτο τους ως Μακεδονική, για να θέσουν κατόπιν το βρώμικο επεκτατικό τους σχέδιο, εις βάρος της χώρας μας σε δράση.


2. Άμεση αναγνώριση, της Ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, ως Τουρκικής, για να μπορούν να κοσσοβοποιήσουν την περιοχή, όταν νομίσουν ότι υπάρχει ακόμη εστία Ελληνικής αντίστασης.


3. Άμεση αναγνώριση, ανύπαρκτων αλβανικών και σλαβικών μειονοτήτων στην περιοχή της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, για να έχουν και εκεί ένα αγκάθι στο πόδι της χώρας, σε περίπτωση που αυτή ζητήσει ΑΟΖ στην θαλάσσια περιοχή του Ιονίου.


4. Άμεση αναγνώριση, του ίσου δικαιώματος οικονομικής, εμπορικής και πολεμικής εκμετάλλευσης του Αιγαίου από τους τούρκους, το οποίο θα ντύσουν με το σκεπτικό ότι, το αιγαίο είναι θάλασσα ειρήνης και όχι τόπος πολέμου μεταξύ των λαών, με αποτέλεσμα να μας καταστήσουν από ιδιοκτήτες, προσωρινούς ενοικιαστές.


Για πιο λόγο τα θέλουν όλα αυτά οι αμερικάνοι, καθώς και τα μαντρόσκυλα τους, τα οποία δυστυχώς έχουμε γειτόνους, τα γνωρίζει και ένα παιδί τριών ετών και δεν είναι άλλο από τον αφανισμό των Ελλήνων, στις περιοχές που αυτά τα αιμοβόρα και αιμοδιψή όντα θέλουν να στήσουν το νέο πολεμικό τους θέατρο.


Τι θα κάνουμε εάν τελικά ο παγκόσμιος βασιλιάς ζητήσει και πάλι γη και ύδωρ από την χώρα των ηρώων, τι θα κάνουμε εάν ζητήσει να απαρνηθούμε την ιστορία μας και τον τόπο μας, τι θα κάνουμε εάν ζητήσει να ξεχάσουμε τους προγόνους μας και να τους χαρίσουμε στα βρώμικα χέρια και μυαλά του κάθε σκοπιανού αυστραλοπίθηκου, που θέλει να ονομαστεί μακεδόνας, θα το δεχτούμε, η θα του πούμε και πάλι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.


Για να σας αποδείξω ότι αυτός ο λαός, δηλαδή ο Ελληνικός, είναι κατασκευασμένος για πολλά και αξιόλογα πράγματα, σαν γνήσιος συνεχιστής και απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και γι αυτό τον λόγο είμαστε στο κλισιοσκόπιο πολλών φίλων και εχθρών, θα σας αναφέρω μόνο τα εξής:


Πιο έθνος, από αρχαιοτάτων χρόνων δέχτηκε εκατοντάδες επιδρομές από εκατονταπλάσιους εχθρούς και παρόλα αυτά επέζησε και θριάμβευσε.


Πιο έθνος, ρημάχτηκε και σφαγιάστηκε στα παλαιοχριστιανικά χρόνια και παρόλα αυτά επέζησε και κράτησε την συνοχή του.


Πιο έθνος, υπέστη 400 χρόνια βασανιστικής σκλαβιάς από τους πιο βάρβαρους ανθρώπους της εποχής και όχι μόνο επέζησε αλλά κατάφερε με μια χούφτα ανθρώπων να αποτινάξει την σκλαβιά και να στείλει τους μογγόλους κατακτητές από εκεί που ήρθαν.


Πιο έθνος, υπέπεσε σε εμφύλιο πόλεμο και σπαραγμό, μετά από ηρωική συμμετοχή σε δυο παγκόσμιους πολέμους, με την Γερμανική και όχι μόνο κατοχή και παρόλα αυτά, όχι μόνο επέζησε αλλά συνέχισε να διαπρέπει επιστημονικά και οικονομικά.


Πιο έθνος, παρότι το έχουνε προδώσει και το έχουνε καταστρέψει οικονομικά συνεχίζει να είναι όρθιο και να αρνείται να γονατίσει μπροστά στον παγκόσμιο βασιλιά.


Έλληνες, εκτός του ότι έχουμε όλοι τα μάτια μας στραμμένα στο δένδρο της οικονομικής κρίσης, καλό θα είναι να αρχίσουμε να στρέφουμε τους οφθαλμούς μας και στο εθνικό μας δάσος, διότι του κόσμου οι ορκισμένοι ανθέλληνες κοιτάνε να το κόψουν.


Έλληνες, δεν υπάρχει στον κόσμο πολυτιμότερο αγαθό από την πατρίδα, η οποία μέσα της φυλάει τα ιερά των προγόνων μας, το γένος μας, την ελευθερία μας και κυρίως την ιστορία και αξιοπρέπεια μας, γι αυτό το λόγο, οφείλουμε πρώτα από όλα να έχουμε μέσα στην καρδιά μας και στο μυαλό μας συνεχώς την φύλαξη της και να βρεθούμε στις Θερμοπύλες, έστω και αν μείνουμε τρακόσοι και πάλι.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου