Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....................................

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Απίστευτος ο όγκος της συγκέντρωσης των "αγανακτισμένων" Ελλήνων - Τρόμος στο Μαξίμου

Το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί μπροστά στη Βουλή κρατά πανό με συνθήματα εμπνευσμένα από τους Ισπανούς «Estamos despiertos! Qué hora es? Ya es hora de que se vayan!» δηλαδή «Ξυπνήσαμε! Τι ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν!». Παρόμοιες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν, στον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Πάτρα, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, τα Χανιά, τα Γιάννινα, τη Λάρισα, στην παραλία στον Παπαστράτο στον Βόλο, στην Πλατεία Πάρκου στη Λαµία, την Κέρκυρα και άλλες πόλεις. Η πρόσκληση απευθύνθηκε μέσω του Facebook, στα πρότυπα της οργάνωσης των Ισπανών στην πλατεία του Ήλιου.


Στην οργάνωση των κινητοποιήσεων, ανταποκρίθηκαν πολύ γρήγορα χιλιάδες πολίτες με ηλεκτρονικά µηνύµατα υποστήριξης στα γκρουπάκια που δηµιουργήθηκαν ή δήλωναν ότι θα συµµετάσχουν στις εκδηλώσεις διαµαρτυρίας.
Χθες το απόγευµα πάντως το γκρουπ «Αγανακτισµένοι στο Σύνταγµα» σβήστηκε προσωρινά από το facebook µε τους υποστηρικτές εκείνη την ώρα να φτάνουν τις 9.000. Αρχικά δηµιουργήθηκε σύγχυση και κάποιοι έκαναν λόγο για λογοκρισία, ενώ κυκλοφόρησε η φήµη ότι η εκδήλωση στο Σύνταγµα θα ακυρωθεί.

Η αντίδραση όμως ήταν άμεση με την δημιουργία νέου γκρουπ που συγκέντρωσε ξανά χιλιάδες υποστηρικτές. Μάλιστα, οι αναρτήσεις στο ∆ιαδίκτυο για ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις ήταν διαδοχικές.
Σηµειώνεται πως οι δηµιουργοί των γκρουπ διευκρίνιζαν πως µε τις εκδηλώσεις επιθυµούν να δηλώσουν ειρηνικά την αγανάκτησή τους κατά της κρίσης. «Κατά όλων αυτών που µας οδήγησαν σε αυτό το σηµείο.

Έτσι ξεκίνησαν όλα...
«Αυθόρµητα, χωρίς κόµµατα, οµάδες και ιδεολογίες» ανέφερε το γκρουπ «Αγανακτισµένοι στον Λευκό Πύργο». Από την πλευρά τους οι δηµιουργοί του γκρουπ στην Πάτρα έλεγαν: «Ας αρχίσουµε την ειρηνική επανάσταση στην πόλη µας. Εξω από κόµµατα, χωρίς φασαρίες, χωρίς κουκούλες, χωρίς βία, στα χνάρια των ισπανών αδελφών µας!».


Από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου