Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Επιβεβαιώνονται όσα όλοι οι εχέφρονες Έλληνες καταλάβαιναν το 2008







ImageΕπιβεβαιώνεται από τον Προκόπη Παυλόπουλο το δημοσίευμα του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ είχε προειδοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Δημοσίας Τάξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real  Fm 97,8, στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, επιβεβαιώνει ότι τόσο εκείνος, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζαν το ενημερωτικό έγγραφο της ΕΥΠ για το θέμα.
Όπως δήλωσε ο πρώην υπουργός «Το περιεχόμενο του εγγράφου και το δημοσίευμα μιλούν για την ουσία και πώς αξιολογήθηκε τότε το συγκεκριμένο περιστατικό», ενώ αναφορικά εάν ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζε το περιεχόμενο του εγγράφου της ΕΥΠ ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι  «Όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν. Υπάρχει το απόρρητο. Το πώς και γιατί διέρρευσε είναι δημοσιογραφική επιτυχία».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου