Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΆΚΥΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Το ομολόγησε ο Βενιζέλος! “Η τρόικα ζητά το νέο μνημόνιο με 180 ψήφους!”. Αταλάντευτος ο Σαμαράς: και 250 να ζητήσουν, ΔΕΝ ψηφίζω!


Έπεσαν οι μάσκες. Δεν πα να επιστρετεύουν Συμβούλια της Επικρατείας και να βγάζουν προκλητικές αποφάσεις; Σήμερα ο Βενιζέλος το ομολόγησε: Η Τρόικα και η ΕΕ, μας ζητά να περάσουμε το νέο μνημόνιο, με 180 ψήφους!! Όταν το γράφαμε εμείς αυτό, έσπευδαν να το διαψεύσουν! Φίλοι, και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι το μνημόνιο είναι ΑΚΥΡΟ! Γι’ αυτό επιθυμούν τους 180 ψήφους διακαώς για να το νομιμοποιήσουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ! Γνωρίζουν ότι η επόμενη πατριωτική κυβέρνηση, θα είναι σε θέση να βάλλει νομικά τους όρους του. Γι’ αυτό τρέμουν.

Μπράβο λοιπον και στον Σαμαρά για την απάντηση που του έδωσε επί τόπου: “Και 250 να ζητήσουν, εμείς δεν θα το ψηφίσουμε! Κάντε τον προγραμματισμό σας.Κάντε καλύτερα τον προγραμματισμό σας για τις θέσεις… προβλέπεται ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου