Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ


15 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος
Τους είδαμε τους φονιάδες πράκτορες και προβοκάτορες κουκουλοφορους μυστικούς, να ορμάνε με λύσσα από το πουθενά μέσα στο πλήθος των αγανακτισμένων, που οι περισσότεροι κουβαλούσαν μαζί τους και μικρά παιδιά, χωρίς να λογαριάζουν τίποτε.
Φυσική η αντίδραση των αγανακτισμένων να τα βάλουν με τους κουκουλοφόρους των μυστικών υπηρεσιών. Με απόλυτο συγχρονισμό, σαν να έπεσε κοινή διαταγή, αμέσως ξεχύθηκαν τα ένστολα λυσσασμένα σκυλιά, με βούρδουλες και κυρίως με χημικά και δακρυγόνα. Τα λαομίσητα ρεμάλια, που όταν ζητάνε πέντε φράγκα παραπάνω για να δέρνουν ανάπηρους, γέρους και παιδιά και ανήμπορες γυναίκες, βγαίνουν με πανώ και φωνάζουν το αμίμητο ….»ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ»!!!!
Βγήκε και ο αρμόδιος ένστολος της προπαγάνδας στο γυαλί και βλακωδώς λέει: «μα τι λέτε κύριε Παυλόπουλε???…  Δεν βλέπετε ότι οι ένστολοι φοράνε χειμωνιάτικα»!!!!
Ο ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ — ΚΙ’ ΟΜΩΣ, ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Από τον Τσουτσουνέρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου