Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η αλήθεια που φοβίζει τον Κόσμο

«Η Ελλάδα εναντίον του πλανήτη για τα μέτρα λιτότητας», είναι ο τίτλος ανταπόκρισης του BBC. «Παρόλη την αριστερίστικη εικόνα και την παρουσία της νεολαίας του Facebook ή τους “απόφοιτους χωρίς μέλλον” η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια της Αριστεράς και της Δεξιάς. Δεν είναι καν ταξικό ζήτημα πλέον. Καθώς το πλήθος γύρω μου ξεσπάει φωνάζοντας “Ελλάδα, Ελλάδα, Ελλάδα”, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για πολλούς η Ελληνική Δημοκρατία στέκεται απέναντι σε ολόκληρο τον πλανήτη, με αφορμή τα μέτρα λιτότητας», γράφει ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου.

 

Τον τρόμαξε το 'ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ" τον  Άγγλο....

Σ'αυτή την ανταπόκριση κρύβεται όλος ο φόβος του καλοβολεμένου δυτικού κατεστημένου. Ο τρόμος τους μην χάσουν τα κεκτημένα στην εκμετάλευση των Ευρωπαικών Λαών.

Τρέμουν την Αλήθεια του Ελληνικού Λαού.Τρέμουν την Οργή του Έλληνα.. Την Οργή που γκρέμισε το Γ' Ραιχ. Την Οργή  και την Λαχτάρα για Ελευθερία που καταπνίξανε σ'αυτήν την ίδια πλατεία το Δεκέμβρη  του '44 ξεδιάντροπα οι δήθεν σύμμαχοι.

Σ'αυτήν την πλατεία  γονάτισαν την αιματωβαμένη και κατακρεουργημένη Ελλάδα οι συνεργάτες των Γερμανών  και οι εισαγώμενοι σωτήρες, οι ταγματασφαλίτες και ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο εκλεκτός των Άγγλων.

Σαύτήν την πλατεία έχει χυθεί Ελληνικό αίμα...  και δεν πρέπει να το προδώσουμε... 

 


Τότε κατάφεραν να μας χωρίσουν σε "Αριστερούς" και "Δεξιούς" σήμερα το προσπάθησαν. Ας μην τους αφήσουμε να τα καταφέρουν ξανα. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου