Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

O Σαμαρας "ενοχλητικός αντάρτης"

Κάθε φορά που τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ επιτίθενται σε κάποιον, να είμαστε σίγουροι, ότι το κάνουν για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα του Ηγεμόνα. Που είναι η καταβαράθρωση του επιτιθέμενου και της χώρας του

 



Μεγεθύνατε


του Εμμανουήλ Σαρίδη





   Ένας "ενοχλητικός αντάρτης" είναι ο Έλληνας ηγέτης της αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαρας, γράφει η Online εκδοση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel της 23.06.2011, ο "μπαμπούλας της Ευρώπης", που "με το μπλοκάρισμα του πακέτου για τα μέτρα λιτότητας απειλεί να οδηγήσει το ευρώ στον τοίχο". Και συνεχίζει: Εδώ και μήνες τώρα ο αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης Νέα Δημοκρατία "ξεσηκώνει τον κόσμο εναντίον του προγράμματος λιτότητας της σοσιαλιστικής κυβέρνησης και υπονομεύει την αλλαγή νοοτροπίας που ζητάει η Ευρωπαική Ένωση (ΕΕ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)".



Δεν θα σταθώ στην τελείως διαστρεβλωμένη κατάσταση που παρουσιάζει αυτή φυλλάδα σε ότι αφορά το "προγραμμα λιτότητας" και την αλλαγή νοοτροπίας που ζητούν η ΕΕ και το ΔΝΤ, γιατί γνωρίζουμε καλά, ότι δεν πρόκειται για κάποιο πρόγραμμα λιτότητας, που άλλωστε ζητούσε και η Νεα Δημοκρατία και αρνιόταν ο σημερινός υποστηριχτής του Παπανδρέου, ούτε όμως και για αλλαγή νοοτροπίας, αλλά για το Μνημόνιο και το ξεζούμισμα της χώρας μας απο τους τοκογλύφους. Αυτό που θέλω να τονίσω περισσότερο είναι, ότι το Der Spiegel, που αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά "μπαμπούλα" της Ευρώπης, είναι τό ίδιο, που αποκαλούσε πρίν μερικά χρόνια τον Σλομποντάν Μιλόσεβιτς και τον Σανταμ Χουσείν "σφάχτη", επεξεργάζοντας έτσι τους εγκεφάλους των φοιτητών, των "διανοουμένων" και γενικά της μεσαίας τάξεως της Γερμανίας για την δημιουργία του κατάλληλου κλίματος που θα δικαιολογούσε τις πολεμικές επεμβάσεις του Ηγεμόνα στις χώρες των "σφαγέων" και την ένταξή τους στο σύστημά του. Το ίδιο που κάνει και σήμερα με τον "αιμοσταγή δικτάτορα" Μουαμέρ Γκαντάφι της Λιβύης και τον άλλο δικτάτορα, τον Μπασάρ αλ Ασσαντ της Συρίας. Και αυτό το περιοδικό, όπως και η αμερικάνικη New York Times ή η Financial Times Deutschland, θεωρούνται απο τους έλληνες δημοσιογράφους σαν το Ευαγγέλιο και τα γραπτά τους σαν οι δέκα εντολές του Αβρααμ.

  

Μπορεί αυτά που γράφουν οι φυλλάδες αυτές να μην είναι οι δέκα εντολές του Αβρααμ, είναι όμως σίγουρα οι εντολές που παίρνουν απο τον Ηγεμόνα, τον διάδοχο του Αβραάμ. Και όχι μόνο αυτές, αλλά σχεδον το σύνολο των δυτικών Μαζικών Μέσων Επιρροής . Άρα η συνέχεια υπάρχει. Το ποιός δε είναι ο Ηγεμόνας, το έχω διατυπώσει αρκετές φορές εδώ: Για μένα είναι το συνώνυμο της ιεραρχικά δομημένης δυναστείας των Rothschilds, η οποία περιλαμβάνει όλα τα παρακλάδια, τους βαστάζους και τους νεροκουβαλητάδες της απο τον διεθνή χώρο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, των Μέσων Μαζικής Επιρροής και των πολιτικάντηδων, που βρίσκονται σε απόλυτη σχέση εξάρτησης απ’ αυτόν. Όταν λοιπόν τα Μέσα Μαζικής Επιρροής του Ηγεμόνα αποκαλούν κάποιον σφάχτη, γδάρτη, δικτάτορα ή μπαμπούλα, είναι σίγουρο, ότι αυτό γίνεται για την κατασυκοφάντισή, την υπονόμευση και την αποκαθήλωση ή την δολοφονία του και δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα, άρα καλά θα κάναμε εμείς να επανατοποθετούσαμε την κατάσταση που έχουν στήσει στο κεφάλι στα πόδια της, να σκεφθούμε το ακριβώς αντίθετο.



Παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Η αποκαθήλωση του Κώστα Καραμανλή, οι συνεχείς αναφορές καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ρωσία ή την Κίνα ή η κατασυκοφαντιση του Ασσάντ της Συρίας. Και εξ αντιθέτου οι έπαινοι για κάποιους πουλημένους και επιφορτισμένους να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανατέθηκε: Του Geoffrey Παπανδρέου για το εγκλήμα ξεπουλήματος της Ελλάδος που ανέλαβε αλλά και την διάβρωση της Ευρωζώνης απο τα χρηματοπιστωτικά κοράκια του Ηγεμόνα. Ή του τούρκου Ερντογάν, που παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι συμμετέχοντας στην επέλαση του Ηγεμόνα στην Συρία.

  

Τι άλλο γράφει το Der Spiegel για το Μνημόνιο, το οποίο, όπως θα πρέπει να ξέρουμε, ότι όχι μόνο ξεπουλάει τα υπάρχοντα της Ελλάδος, αλλα και την καθιστά αποικία του Ηγεμόνα; Γράφει, ότι "οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τα νώτα του Παπανδρέου" και ότι ανέλαβαν "να περιποιηθούν καταλλήλως τον αντίπαλο του", τον Σαμαρά (σημερινή εκδόση).

  

Ελπίζω οι συμπατριώτες μου στην Ελλάδα να αντιληφθούν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται και το βρώμικο παιχνίδι που παίζει ο Geoffrey Παπανδρέου και να συσπειρωθουν και να ενισχύσουν τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν έχει πλέον νόημα να δυιλίζουμε τον κώνωπα με αναλύσεις του τύπου, ότι και τα δύο είναι αρχηγικά κόμματα, που βρίσκονται στην υπηρεσία του (ελληνικού!!) κεφαλαίου, όπως κάνουν το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι έτσι. Στον χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό που κυβερνά την Ελλάδα και τον κόσμο, δεν υπάρχουν σήμερα πολλές επιλογές, ακόμη κι' αυτοί που μάχονται απεγνωσμένα για την ανεξαρτησία τους (Ιραν, Κίνα) είναι κατα κάποιο τρόπο συνδεδεμένοι με το σύστημα του Ηγεμόνα. Όλα τα άλλα, τα επαναστατικά, οι αθηναικές δημοκρατίες και άλλα παρόμοια, είναι καλά. Στην θεωρία. Στην πραγματικότητα όμως επικρατεί πόλεμος, με όπλα, με την παγίδα των δανείων και με το Der Spiegel και, πολύ χειρότερα, με το Facebook, το Twitter, ή το YouTube. Και με τις αναρίθμιτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Σόρος. Και πάει λέοντας.



Γι' αυτό: Αν δεν ενισχύσουμε τον Σαμαρά ΣΗΜΕΡΑ, να μην κλαιγόμαστε, αν αύριο διαπιστώσουμε, ότι η πατρίδα μας έχει ξεπουληθεί, ότι έχουμε μια δημοκρατική κυβέρνηση ανδρεικέλων, που δεν μπορεί να πλέον να διαπραγματευτεί με κανέναν για συμμαχίες, οικονομικές συνεργασίες κ.α. Γιατί αυτά προβλέπει το Μνημόνιο του Ηγεμόνα. Που με τα διεθνή και εδώ παρακλάδια του θα είναι ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας μας. 





 URL αυτού του άρθρου: http://berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=2140&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=2bcb9ed599c1a882a59e9487544d4dc0



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου