Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μία Άποψη

Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ 2012-2018

Η ημέρα της κρίσεως εν τω έτος «2012» αναφέρεται από όλες τις προφητείες θρησκειών, η κάθε μία από αυτές με το δικό της τρόπο και ιδεολογία, ως προς τον τρόπο σε αυτά που έρχονται και θα συμβούν, μα όλες συμπίπτουν και συμφωνούν απόλυτα στην ημερομηνία της «ημέρας κρίσεως» 2012.
Η εκκλησία έχει αποτύχει παταγωδώς εκ της προφητείας φέροντας ως «ημέρα κρίσεως» το έτος 2000. Σε αυτή την αποτυχία έπεσαν και οι μουσουλμάνοι. Έτσι και οι δυο αυτές θρησκείες παρέδωσαν την σκυτάλη στο Ισραήλ ασπαζόμενες πλέον την προφητεία των Εβραίων, δηλαδή «ημέρα κρίσεως» 2012. Η μόνη διαφοροποίηση των δυο θρησκειών είναι στο ότι αναφέρουν: «η εκκλησία πως θα σωθούν οι δικοί της πιστοί, οι δε μουσουλμάνοι πως θα σωθούν οι δική τους πιστοί».
Μην θέλοντας να δείξει «φανεί» το Ισραήλ (=Εβραίοι) ποιές ή ποιά είναι η δική του προφητεία, δημιούργησαν ένα συσχετισμό μεταξύ «ταλμουδιστών, χριστιανών, επιστημόνων, και Ελλήνων», έτσι παρουσιάζουν, διαφημίζουν, γράφουν, προβάλουν, τα καθέστατα:
α) ενσωμάτωση προφητειών των Μάγιας.
β) συσχετισμός και μείξη εβραϊκών, χριστιανικών και ελληνικών συμβόλων.
γ) συσχετισμός με επιστημονικές θεωρίες.
Ερωτήματα:
Ποιά είναι όμως η πραγματική προφητεία των Εβραίων;
Οι Μάγιας τι πολιτισμό είχαν (από ποιους); Η προφητεία τους είναι από κάποια άλλη φυλή;
Ποιά η πραγματική προφητεία των «Χριστιανών»;
Ποιά η προφητεία των Έλλην;
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
«Οι προφητείες που αναφέρονται είναι ελεγμένες για του λόγου το αληθές.»
Προφητεία «ημέρα της κρίσεως», εκ των Επιστημόνων.
Οι επιστήμονες (θεωρητικά πάντα, και το 40% σχεδόν αυτών) το αποδίσουν σε κάποιον μεγάλο αστεροειδή μεγέθους όσο η Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ο οποίος έχει κατεύθυνση προς τη γη. Η θεωρία του αστεροειδή ξεκινά από ένα τεράστιο πυκνό νεφέλωμα που φάνηκε σε δορυφορικά τηλεσκόπια. Έτσι ένα 50% περίπου των επιστημόνων, υποστηρίζει πως είναι αστεροειδής και κρίνοντας από το μέγεθος του νεφελώματος έδωσαν το μέγεθος αυτού. Βάσει θεωρητικής μέτρησης, λένε πως θα περάσει ένα μίλι δίπλα από τη γη το έτος 2012. Βάσει αυτών η ΝΑΣΑ άρχισε διάφορα προγράμματα (Project) για την καταστροφή του ή για αλλαγή στην πορεία του. Το πρόγραμμα περί καταστροφής του έγινε σε έναν πολύ μικρό κομήτη με πυρηνικούς πυραύλους, όπου και απέτυχε παταγωδώς. Έτσι προχώρησαν στο δεύτερο πρόγραμμα το να μπορέσουν να αλλάξουν πορεία στον αστεροειδή. Το πρώτο μέρος αυτού του σχεδίου απέτυχε, όπως και το δεύτερο. Τώρα ετοιμάζουν ένα τρίτο σχέδιο, όπου νομίζουν πως θα πετύχει, παρά ταύτα αυτό το σχέδιο παραμένει στα χαρτιά και στη θεωρία.
Το άλλο 40% περίπου υποστηρίζει πως μέσα σε αυτό το μεγάλο νεφέλωμα είναι εξωγήινοι (διαστημικό μητρικό σκάφος), όπου το σκάφος αυτό θα έρθει κοντά στην ατμόσφαιρα της γη και θα τη κτυπήσει με ισχυρά όπλα για να την καταστρέψει. Κάποιοι άλλοι δε, λένε πως θα έρθουν για να κατακτήσουν την γη και θα εξοντώσουν όλες τις γήινες μορφές ζωής. Το έτος 2012.
Ένα μόλις σχεδόν 20% από τους επιστήμονες τείνουν να υποστηρίζουν πως το 2012-2014 η «ημέρα της κρίσεως» θα έλθει από γεωλογικές φυσικές καταστροφές, και από μόλυνση της ατμόσφαιρας. Όλα αυτά βέβαια τα θέτουν βάση των γεγονότων από φυσικές καταστροφές, από την ήδη υπάρχουσα μόλυνση της ατμόσφαιρας, κλπ.
Βάσει υπολογισμών υποστηρίζει η ΝΑΣΑ, πως το 2010-2011 το νεφέλωμα θα έχει καθαρίσει. Δηλαδή θα δουν αν είναι όντως ένας μεγάλος αστεροειδής ή εξωγήινοι (διαστημικό μητρικό σκάφος).
Προφητεία «ημέρα της κρίσεως», εκ των Εβραίων.
Η πραγματική προφητεία των Εβραίων αναγράφεται στα Ταλμούδ τους, τα οποία είναι «μυστικά» δηλαδή διαβάζονται μόνο από Ραββίνους και καθαρόαιμους Εβραίους (Ταλμουδιστές). Ωστόσο έχουν διαρρεύσει αρκετά εκ των Εβραίων «Χριστιανών». Η προφητεία των Εβραίων αναφέρει πως η «ημέρα της κρίσεως» θα επέλθει το 2012 και αναφέρεται από Ιλλουμινάτι, Opus Day, κλπ. Σαφώς η προφητεία τους συμπίπτει με την προφητεία των καθολικών «Ρώμης». Πιστεύουν πως η «συντέλεια» του κόσμου θα έρθει από τη σκοτεινή Σελήνη, όπου θα πέσουν 6 αστέρες. Οι τρείς αστέρες εις την θάλασσα και θα χαθούν ήπειροι, οι άλλοι τρείς αστέρες θα πέσουν στην στεριά όπου θα καταστρέψουν τα πάντα πάνω στη γη (ένας αστέρας θα κτυπήσει την Ευρώπη, ένας την Σοβιετική Ένωση, ένας της ΗΠΑ). Οι τρείς που θα πέσουν στη θάλασσα: ο ένας στην μεσόγειο, ένας στον ατλαντικό ωκεανό, ένας στον ειρηνικό ωκεανό. «Δεν διευκρινίζουν όμως αν αυτοί οι αστέρες είναι πυρηνικοί πύραυλοι». Αν συσχετίσουμε το γεγονός πως το Ισραήλ είναι πρώτη δύναμη σε πυρηνικά όπλα, και το γεγονός ότι οι δορυφόροι «Σαμψών» είναι οπλισμένοι σαν αστακοί από πυρηνικές κεφαλές, ίσως και να μεταβληθούν σε αστέρες.
Έχουν υπολογίσει πως θα σωθούν 144 Εβραίοι τον αριθμό (δεν αναφέρουν αν είναι χιλιάδες ή μονάδες) από κάθε φυλή, δίνοντας μάλιστα και 12 σημεία προφύλαξης όπου τα ονομάζουν «Ναούς Σωτηρίας». Ο κάθε «Ναός Σωτηρίας» (καταφύγια) είναι διασκορπισμένα σε 12 σημεία της γης, εκεί δηλαδή που διαμένει η κάθε εβραϊκή φυλή. Τονίζουν μάλιστα πως σε αυτούς τους «Ναούς» όπου είναι περιτριγυρισμένοι από τοίχη, δεν θα μπορεί – εκτός από αυτούς – να μπει άλλος μη Εβραίος. Εις την τοποθεσία δε όπου θα διαμένουν οι ιεράρχες τους (ραββίνοι), θα υπάρχει ο μεγάλος και κύριος «Ναός Σωτηρίας». Αν υπολογίσουμε το τοίχος του Ισραήλ κάλλιστα ενδέχεται να είναι εκεί αυτός ο «Ναός Σωτηρίας». Η προφητεία τους θέτει όλα τα γεγονότα (φυσικές καταστροφές) που γίνονται τα τελευταία χρόνια ως μέρος της προφητείας τους, όπου μιλούν πως εκ αυτής ανέρχεται η βασιλεία και κυριαρχία των υιών της Σιών. Δηλαδή όλες αυτές οι φυσικές καταστροφές είναι σημάδια πως υλοποιείται η προφητεία τους, θα λέγαμε εβραίων σχέδια προς υλοποίηση της προφητείας τους.
Προφητεία «ημέρα της κρίσεως», εκ των Χριστιανών.
Η προφητεία των χριστιανών δηλαδή της «Ορθόδοξης Εκκλησίας», είναι ίδια με την προφητεία των Εβραίων με μερικές παραλλαγές, μα αυτές έπεσαν στο κενό, ίσως από την ηλιθιότητα τους, ίσως το έκαναν εσκεμμένα οι Εβραίοι, υπολογίζοντας λάθος «ημέρα της κρίσεως» δίνοντας ως έτος το 2000. Αν όμως παρακάμψουμε για λίγο τους ταλμουδιστές και πάμε βάσει αυτών των ολίγων που έχει γράψει ο Ιωάννης, ερμηνεύοντάς τα χωρίς επηρρεασμούς από το Ταλμούδ, θα δούμε αυτό που δεν μπόρεσε να δει η «Ορθόδοξη Εκκλησία», πως η ημερομηνία «ημέρα της κρίσεως» είναι το 2012. Η αναφορά από το ευαγγέλιο Ιωάννη στην ημερομηνία, γίνεται δίνοντας ημέρες, καθώς αναφέρει και την προφητεία των ταλμουδιστών, όπως επίσης αναφέρεται στους αστέρες, στο νεφέλωμα, κλπ. Μάλλον οι ιεράρχες της Εκκλησίας δεν είναι καλοί στα μαθηματικά, ή δεν ξέρουν ανάγνωση.
Προφητεία «ημέρα της κρίσεως», εκ των Μάγια (Maya).
Σχετικά με τη προφητεία των Μάγια είναι λίγο μπερδεμένα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την περιβόητη προφητεία. Ο μόνος λαός και φυλή που μπορούσε να ταξιδέψει εις την εποχή εκείνη ήταν οι «Έλλην». Βάσει λοιπόν αρχαίων ανακαλύψεων αυτό αποδεικνύεται, όπως και τα αγάλματα και αμφορείς από Έλλην, όπως επίσης οι πυραμίδες στις περιοχές των Μάγια, είναι γνωστόν πως οι Έλλην έκτισαν και έκτιζαν πυραμίδες. Αυτά τα ινδιάνικα πιθήκια παίρνοντας αρκετή γνώση από τους Έλλην, με την αποχώρηση των Έλλην άρχισαν να πράττουν μεγάλες μαύρες μαγείες συνδυάζοντας αυτά που είχαν πάρει από τους Έλλην με τα δικά τους ήθη και έθιμα (θρησκεία), έτσι άρχισαν την αλληλοσφαγή μεταξύ τους. Κάποιοι εκ αυτών έφυγαν για να σωθούν, οι υπόλοιποι ζούσαν κάτω από μαύρες σατανικές τελετές και θυσίες, μέχρι που οι Έλλην επέστρεψαν και αφάνισαν τα πιθήκια. Το πείραμα απέτυχε «τα πιθήκια δεν αποκτούν γνώση, σοφία, φώς, πολιτισμό».
Προφητεία «ημέρα της κρίσεως», εκ των Έλλην.
Η προφητεία των Έλλην είναι εκ καταβολής κόσμου, και γίνεται από τους υιούς του Θεού ΖΕΥ. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν (Μυθολογία) θα δούμε πως «ημέρες κρίσεως» ήδη έχουν γίνει τρείς εκ αυτών. Πριν 30.000 και άνω έτη, έγινε η μεγαλύτερη «ημέρα κρίσεως». Αργότερον δε, έγιναν άλλες δύο: μια εκ της νήσου «Ατλαντίδος» (Εβραϊκή Νήσος), όπου αφανίστηκε από τεράστια πυρηνική έκρηξη (γιατί ψάχνουν τη νήσο Ατλαντίς ; Μα για το χρυσό που είχε «στο project είναι και ο Τερενς Κουίκ»). Αποτέλεσμα της αυτής έκρηξης ήτο τα πάντα να αφανιστούν πάνω στη γη. Αργότερον έγιναν φοβερές εκρήξεις εκ δυο Ηφαιστίων και μεγάλοι Σεισμοί, με αποτέλεσμα όλα πάνω στη γη να καταστραφούν. Οι αναφορές γίνονται περιληπτικώς, όσοι επιθυμούν μπορούν να αναζητήσουν αυτά, να ερευνήσουν. Μέσα από το κύλισμα του χρόνου περνάμε στην εποχή «Χ» (Μηδέν), όπου τα πάντα μηδενίζουνε, από ποιους άραγε. Έτσι ο μετρητής του χρόνου ξεκινά από το «0» μηδέν, φτάνοντας στην γέννηση του Ιάσωνα στην εβραϊκή γλώσσα ενός ψεύτικου Ιησού, όπου ο Ιάσωνας μιλώντας στην «Εκκλησία του Δήμου» προς Έλλην, τους υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να αναπαύονται, αλλά να μεριμνούν, διότι έρχεται μεγάλη καταστροφή «ημέρα κρίσεως», όπου τα πάντα θα καταστραφούν. Ορισμένοι έλλην μη θέλοντας να δεχτούν αυτό και αρνούμενοι εκ του φόβου τους απέφευγαν τον Ιάσωνα ή τον κατηγορούσαν.
Άλλοι δε, θέλησαν να μάθουν περισσότερα έτσι τον ακολουθούσαν στις ομιλίες του. Οι εβραίοι δε, ως βρώμικος και καχύποπτος φυλή, μαθαίνοντας αυτά έβαλαν Εβραίους να τον ακολουθούν (ως κατάσκοποι, «Μάρκος, Παύλος, Πέτρος, Ιούδας, Ματθαίος, κ.α.», όπου αργότερον οι εβραίοι τους θέτουν στις γραφές τους ως «μαθητές του Ιάσωνα». Οι Έλλην που ακολουθούσαν τον Ιάσωνα και φυσικά έμαθαν πότε έρχεται η «μέρα της κρίσεως», πήραν εντολή από τον Έλλην Ιάσωνα να μεταδώσουν σε όλο το γένος των Έλλην αυτά, ώστε να μεριμνούν. Οι Έλλην «Ανδρέας, Φίλλιπος, Ιωάννης, κ.α.» φοβερά εκδιωκόμενοι από εβραίους και ανθέλληνες (Έλλην εκ Αττικής), για να τους σκοτώσουν να μην αποκαλύψουν και μαρτυρήσουν τα περί «της ημέρας κρίσεως», κρυβόντουσαν σε σπηλιές σαν ζώα, μα οι εβραίοι και οι ανθέλληνες τους έβρισκαν και τους σκότωναν. Μένοντας ως τελευταίος ο Ιωάννης, μη μπορώντας και φοβούμενος να μην τον σκοτώσουν, θέλησε να γράψει αυτά τα οποία γνώριζε. Έγραψε αρκετά πριν τον βρουν οι εβραίοι και ανθέλληνες και τον σκοτώσουν. Για πάρα πολλά χρόνια τα του Ιωάννη δεν υπήρχαν στα βιβλία που διέδιδαν και πουλούσαν αγία γραφή, παλαιά διαθήκη, και τα δύο γραμμένα από εβραίους και ανθέλληνες. Μετά από τυχαία ανακάλυψη από ανασκαφές βρέθηκαν κάποια κείμενα του Ιωάννη. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες αυτών των κειμένων, οι εβραίοι δεν μπορούσαν να το αποκρύπτουν, έτσι έβαλαν τα δυνατά τους να αλλάξουν και να μεταλλάξουν τα κείμενα του Ιωάννη όπου τα ενσωμάτωσαν στα χθόνια βιβλία τους.
Προφητεία των Έλλην για την «ημέρα της κρίσεως» είναι 2012-2018, όπου θα προέλθει για μία ακόμα φορά από τους απογόνους των «Ατλάντων» (Εβραίους και Αττική «Ανθέλληνες»). Εν τω έτος 2012 θα ξεκινήσει η έσχατη ημέρα, όπου όλα πάνω στη γη θα καούν, θα πνιγούν, θα αφανιστούν, εκτός από δύο φυλές που αντιπροσωπεύουν το «φώς» και το «σκότος». Και οι δύο φυλές θα ζουν μέσα στη γη για τρία έτη 2015, εν αρχή του έτους 2016 θα αρχίσει η αποίκηση πάνω στη γη και από τις δύο αυτές φυλές. Εν τα έτη 2017-2018 θα αρχίσει ο μεγάλος πόλεμος, η μεγάλη μάχη μεταξύ δύο Θεών (υιοί αυτών), όπου η φυλή (Εβραίοι) του «σκότους» θα νικηθεί, και οι υιοί του «φωτός» (Έλλην) θα κυριαρχήσουν στη γη, δοξάζοντας για μία ακόμα φορά το Θεό τους ΖΕΥ και το Ελληνικό γένος.
Έσσεται Ήμαρ Αδελφοί Πελασγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου