Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Οι Εβραίοι σοσιαλιστικοί …τραπεζίτες του ΜΠΕΝάκειου Σαμαρά, μεταγράφονται στη ΝΔ!!!


14 Οκτωβρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Όπως θα διαπιστώσατε εχθροί και φίλοι, τις τελευταίες μέρες, ένεκα Ζούγκλας, ένεκα Μάκη, ένεκα «ΜΚΟ Ellas Never Die – END» και ένεκα πλεονάσματος σοφίας, ίσα με 680.000.000.000 €, παρ’ ολίγον να διαφύγει είδηση ετέρας Σοφίας, διότι έπρεπε να εφαρμοστεί επειγόντως το …σοφόν «Αλωπεκίζειν προς ετέρα αλώπεκα».
=== Και αλλού αλωπέκιζα εγώ, αλλού αλωπέκιζε ο ΜΠΕΝάκειος Σαμαράς, κατά τον φίλο Τ.Ν., αλλά κυρίως κατά τον Εβραίο Αλαφούζο και τη φυλλάδα του. Ο τελευταίος, με πιθανότατη εσωτερική πληροφόρηση των παροικούντων την Ιερουσαλήμ του Σαμαρά (έτσι το λέει πιο χάμω), μας «ενημερώνει» για το κατά πόσο στιγμματισμ΄΄ενος θα είναι ο γαλάζιος ΓκαΓκάς, όστις ένεκα των ζαλάδων που του προκαλούν τα χρέη από φαγωμένα κι’ απ’ τους γαλάζιους απατεώνες που κληρονόμησε και καθαρά για ψυχοθεραπευτικούς λόγους, καταγίνεται στο να δώσει «στίγμα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας» . Για να μη τον εκθέσει σαν οβριό και για να μη εκτεθεί σαν οβριός, ο εφοπλιστής εκδότης και μεγαλοκαρχαρίας, παίζει πεντόβολα και με τας δύο χείρας και κάνει πως ρίχνει ζάρια, για να βρει ποιες είναι οι πιθανές επιλογές του γαλ΄΄αζιου ΜΠΕΝάκειου Γκαγκά!!!! Για να μη μπλέξει δε, σε περίεργες καταστάσεις με τη Μέϊρκελ, κάνει ότι παίρνει δουλειά και στο σπίτι!!! Για να διαλέξει το πολύ-πολύ 10 άτομα για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στη προσπάθεια να μας μπερδέψει, έχει σπάσει τα νεύρα των νυν βουλευτών με τις παρέες που κάνει, και από της ενάρξεως του 2011, υπάρχει μια ατελείωτη ονοματολογία, που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναγίνει στο ευαγές ίδρυμα, για όλες τις περιφέρειες, λέγοντας σε όλους ότι σύντομα θα γίνουν εκλογές.
Μέχρι τώρα, έχουν ακουστεί 508 ονόματα «εγγυημένης» εκλογής στις απανταχού εκλογικές περιφέρειες και η προσθήκη νέων συνεχίζεται…. Του το συνέστησε λέει ένας σοφός, για να δείξει ότι έχει ρεύμα. Όχι σαν άλλες φορές που άλλοι κόντευαν να κηρύξουν πτώχευση. «Βολιδοσκοπεί αρκετούς, αλλά προς το παρόν δεν δίνει τα χέρια…» λέει η Αλαφούζεια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Όμως το ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ (Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιάννης Μιχελάκης, Δημήτρης Σταμάτης), που σου λέει δεν ασχολούνται με καρέκλες, έχουν ήδη καρεκλωθεί στις πρώτες θέσεις.
«ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

«Οι παροικούντες τη γαλάζια Ιερουσαλήμ λένε ότι ο κ. Σαμαράς αναζητεί με επιμονή ένα πρόσωπο από το χώρο της ευρύτερης Αριστεράς» λέει ο Αλαφούζος!!! Ο Σαμαράς διαδίδει τις διάφορες προδιαγραφές που θέτει, για να δείξει ότι επεκτείνει το κατάστημα και προς τ’ αριστερά και προς τα δεξιά. Για την αριστερή απόχρωση, ζητά (λέει) έναν που να μοιάζει του πεθαμένου του Λεντάκη!!! Ήταν και προσωπικός του φίλος ο Λεντάκης!!! Μιλάμε για τελείως άκρα αριστερά, Θεέ μου συγχώρα με!!! Για να δείξει ότι θα εμβολίσει το ήδη σαπισμένο ΠΑΣΟΚ, έχει βάλει όλους τους κολαούζος να διαδίδουν, τις άριστες σχέσεις του τραπεζίτη Michael Salas της Πειραιώς, για τη καταγωγή του οποίου έχω γράψει πολλές φορές. Εκεί που τον «έψαχνα» προ καιρού, κάπου βρήκα και τα αντίστοιχα της γυναίκας του, της ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥ-SALAS.
Φίλοι μου, ο Εβραίος δεν είναι ούτε γαλάζιος ούτε πρασινοπός. Απλά είναι Εβραίος. Το ίδιο και η Εβραία. Αμφότεροι χέστηκαν με ποιο εργαλείο θα σκαρφαλώσουν και τυπικά στην εξουσία, αλλά, η προπαγάνδα, προπαγάνδα. ΠΑΣΟΚος, λέει ο
Salas, αλλά είμαστε μάγκες και του φάγαμε της γυναίκα!!!
Φανατικός γαλάζιε Γκαγκά και ΣαμαροΜπενάκη μας???… Σαν τον Τζέφρι και βάλε, λέει!!!…. Έτσι, και αφού τους κάνω εγώ φωτοϋποστήριξη, για την συμμετοχή της Σοφίας Στάϊκου-
Salas σε ανατρεπτική οργάνωση με τον προδότη-πραξικοπηματία Παπούλια και τον Σηφουνάκη, τον μοναδικό ψευδοαντιστασιακό που μπήκε στο γκίνες, επειδή κατόρθωσε να συμμετάσχει στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ενώ βρισκόταν στην …Ιταλία!!!! Δείτε τους στα εγκαίνια (2009) ελαιοτριβείου-μουσείου στη Μυτιλήνη, που θα γίνει μελλοντική γιάφκα των συμφαγωμένων.
Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει και κάποια άλλα άσχετα ονόματα, απλά για να μη πάθουμε ξαφνικό ΣΟΚ, με την είδηση για τους υποψήφιους Εβραίους σοσιαλιστικούς τραπεζίτες.


από ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου