Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Eλληνες αγωνιστές και πατριώτες,καταλαμβάνουν το ένα μετά το άλλο τα Δημόσια κτίρια και τις Υπηρεσίες..



|
Μαθαίνουμε πως σε όλη την Επικράτεια το ένα μετά το άλλο τα δημόσια κτίρια και οι Υπηρεσίες καταλαμβάνονται απο τους έλληνες πολίτες!!!
Επί τέλους ξυπνάει ο ελληνικός λαός που άφησε τους καναπέδες και τις T.V. και δίδει πλέον στους δρόμους και στα πεζοδρόμια των υπερ πάντων αγώνα. Η δική μας ομάδα και οι περισσότεροι διαχειριστές του BLOG, βρίσκονται στο Σύνταγμα στις πρώτες γραμμές των διαδηλωτών των αξιοπρεπώς αγωνιζομένων ενάντια στη χούντα των τραπεζιτών και των προδοτών του Παπαδήμου, αλλα κι ενάντι στους πραιτωριανούς Ματατζήδες της ΕΛ. ΑΣ. που χτυπούν ακόμα και μικρά παιδιά. ΑΚΟΥΣΤΕ: μας είπαν οτι οι μπάτσοι στο Σύνταγμα πετάνε πέτρες στο κόσμο !!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! Ναι,οι μπάτσοι πετάνε πέτρες στο κόσμο.
!!!! ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!
ΜΠΡΟΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ: Δημαρχεία, Περιφέρειες, Εφορίες, ΔΕΗ, ακόμα και τις “πόρνες” τις Τράπεζες. Αφού οι προδότες υπερψηφίσουν αυτά τα θλιβερά για το λαό μέτρα, αύριο δεν πρέπει να κουνηθεί φύλο στο αιχρό Δημόσιο τομέα, αυριο θα πρέπει αυτό το φασιστικό κράτος να το βάλουμε στην εντατική.
ΜΟΝΟΝ έτσι θα πέσουν οι φαύλοι, μόνον έτσι θα καταλάβουν ότι χωρίς εμας,δεν μπορούν να υπάρχουν κι αυτοί!!! ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΩΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου