Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…


Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται. 

 

Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. 

 

Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα! 

 

Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μια Επαναστατική Κυβέρνηση. Διότι 

οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες! 

 

Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό! 

 

Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες! 

 

Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες! 

 

Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς. 

 

Στέφανος Μυτιληναίος 

Πηγή: http://www.parakato.gr/2013/02/blog-post_9055.html#ixzz2LB2a57DJ

1 σχόλιο:

  1. "Τι θα πει η Ευρώπη;" Έτσι όπως το κατάντησαν το "μαγαζί" μόνο για χ@@ιμο κάνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή