Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΣΕΞΙΣΜΟΣ,ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....




Τι είπε ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου στην Ελλάδα, Δαϋίδ Σαλτιέλ, στο Παγκὀσμιο Συνέδριο των Εβραίων στην Βουδαπέστη : η κυβέρνηση ( της Ελλάδος εννοεί, δηλαδή Ρουπακιώτης, Τούρκογλου, Σαμαράς και Δένδιας) , ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη.


Για να δούμε το ιερό βιβλίο των Εβραίων, το Ταλμούδ πως αντιμετωπίζει, τους αλλόφυλους, τους αλλόθρησκους, τις γυναίκες, τις παράνομες πράξεις, την παιδεραστία τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ...
Διαβάζουμε:

"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b


"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22-30


"Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ. 225, Warsaw 1855


"Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο." TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b.

"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b.


"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b


"Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη ή καμαριέρα που πεθαίνει, κανείς δε θα πρέπει να συλλυπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : «Ο Θεός θα αποκαταστήσει την απώλειά σου,» σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του." TALMUD: Jore Dea 377.


"Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων." TALMUD: Sanhedrin 74b.

"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25


"Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah." TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425


"Έναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b.


"Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των άθεων (μη εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772


"Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραβίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b.
"Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a.
Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα "Oil of Anointing" (Έλαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα. (γαϊδούρες)


Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b.
"Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό."


Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a .
"Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."
Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος: Baba Kamma 37b.
"Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη, η πληρωμή πρέπει να αποδοθεί στο ακέραιο."


Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους: Baba Mezia 24a.
"Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο (ειδωλολάτρη) δεν χρειάζεται αυτό να επιστραφεί." (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b).


Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a.
"Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.
"Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b.


Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a.
"Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι: Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."
"Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους." Abodah Zarah 36b.


"Οι μη-εβραίοι προτιμούν να συνουσιάζονται με αγελάδες." Abodah Zarah 22a-22b.


"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.

Προσβολές προς την Παναγία: Sanhedrin 106a.


Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη.
"Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς."
Επίσης, στην Υποσημείωση Νο.2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην μη λογοκριμένη έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, "Miriam η κομμώτρια" είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

Κακεντρέχειες για τον πρόωρο θάνατο του Χριστού: Ένα κείμενο από το Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς :
"Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam? (Ιησούς)
- Απάντησε εκείνος: Δεν δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δεν θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33 ή 34 ετών."


Ο Ιησούς ήταν Μάγος : Sanhedrin 43a. Λέει ότι ο Ιησούς ("Yeshu" και στην Υποσημείωση Νο.6, Ιησούς "ο Ναζωραίος") εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.
Στο Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση Νο.4) βράζει σε "καυτά σκατά".


Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση:
"Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε. Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιος για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);"


"Οι Χριστιανοί ("minim") και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές." (βλ. Υποσημείωση Νο.11 για τον ορισμό των "minim") Rosh Hashanah 17a .

"Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση Νο.9) δεν έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται. Sanhedrin 90a.


"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση Νο.6.


Ο Israel Shahak (καθηγητής εβραϊκού πανεπιστημίου που έγραψε για τον ρατσισμὀ και την κακοπιστία του Ταλμούδ) αναφέρει ότι οι Σιωνιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου του 1980 (παραπομπή Jewish History, Jewish Religion, σελ. 21).

Και παιδεραστία ...


"Ένας εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")".


"Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54-55b.


"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.


«Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.
Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»

Υποτίμηση της γυναίκας...


"Ένας εβραίος άνδρας είναι υποχρεωμένος να λέει την ακόλουθη προσευχή κάθε ημέρα: Σε ευχαριστώ Θεέ που δε με έκανες άπιστο, γυναίκα ή σκλάβο." Menahoth 43b-44a.


Το ολοκαύτωμα δεν είναι καινούργιο,υπήρχε αυτή η τάση "αδικίας" και γενοκτονίας προς τον "εκλεκτό" λαό από ...παλιά ! Η χοντροκοπιά βέβαια είναι εξόφθαλμη...
Το Gittin 57b. αναφέρει ότι 4 δισεκατομμύρια εβραίοι (!!!) (όσος περίπου δηλαδή ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός στις ημέρες μας) σκοτώθηκαν από τους Ρωμαίους στην πόλη Bethar. Σαν να μην έφθανε αυτή η εξόφθαλμη ανοησία, το Gittin 58a. ισχυρίζεται ότι 16 εκατομμύρια εβραιοπαίδες τυλίχθηκαν σε παπύρους από Ρωμαίους...


Μια αποκαλυπτική παραδοχή:
Abodah Zarah 70a. "Ερωτήθηκε ο ραβίνος αν κάποιο κρασί που κλάπηκε από στην Pumbeditha μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή αν μιάνθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κλέπτες μπορεί να ήταν μη-εβραίοι. (ένας εθνικός που θα άγγιζε το κρασί θα το καταστούσε ακάθαρτο). Ο ραβίνος λέει ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία και ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από εβραίους, επειδή η πλειοψηφία των κλεπτών στην Pumbeditha, το μέρος στο οποίο κλάπηκε το κρασί, είναι εβραίοι."



Η γενοκτονία εγκρίνεται από το Ταλμουδ:
Minor Tractates, Soferim 15, Κανών 10 : Αυτό είναι το ρητό του ραβίνου Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Ακόμα και οι καλύτεροι των μη-εβραίων θα πρέπει όλοι τους να βρουν το Χάρο").

Ο ραβίνος Yitzhak Ginsburg διακήρυξε:
"Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο πράγμα". (NY Times, June 6, 1989, σελ.5).
Σε παρόμοιο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο τόνο τα λόγια του ραβίνου Yaacov Perrin: "Ένα εκατομμύριο Άραβες δεν αξίζουν ούτε όσο ένα εβραϊκό νύχι." (NY Daily News, Feb. 28, 1994, σελ 6).


πληροφορίες http://epsilon.hellasforever.gr/talmud.html
επίσης διαβάστε ολόκληρο το βιβλίο Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ

και ΦΡΙΞΤΕ !!!
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΣΕΞΙΣΜΟΣ,ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

Τι είπε ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου στην Ελλάδα, Δαϋίδ Σαλτιέλ, στο Παγκὀσμιο Συνέδριο των Εβραίων στην Βουδαπέστη : η κυβέρνηση ( της Ελλάδος εννοεί, δηλαδή Ρουπακιώτης, Τούρκογλου, Σαμαράς και Δένδιας) , ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη.


Για να δούμε το ιερό βιβλίο των Εβραίων, το Ταλμούδ πως αντιμετωπίζει, τους αλλόφυλους, τους αλλόθρησκους, τις γυναίκες, τις παράνομες πράξεις, την παιδεραστία τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ...
Διαβάζουμε:

"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b


"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22-30


"Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή" TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ. 225, Warsaw 1855


"Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο." TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b.

"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b.


"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b


"Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη ή καμαριέρα που πεθαίνει, κανείς δε θα πρέπει να συλλυπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : «Ο Θεός θα αποκαταστήσει την απώλειά σου,» σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του." TALMUD: Jore Dea 377.


"Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων." TALMUD: Sanhedrin 74b.

"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25


"Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah." TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425


"Έναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b.


"Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των άθεων (μη εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό." TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772


"Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραβίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση." Erubin 21b.
"Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί." Moed Kattan 17a.
Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα "Oil of Anointing" (Έλαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα. (γαϊδούρες)


Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b.
"Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό."


Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους: Sanhedrin 57a .
"Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."
Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος: Baba Kamma 37b.
"Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη, η πληρωμή πρέπει να αποδοθεί στο ακέραιο."


Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους: Baba Mezia 24a.
"Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο (ειδωλολάτρη) δεν χρειάζεται αυτό να επιστραφεί." (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b).


Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a.
"Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.
"Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b.


Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους: Baba Kamma 113a.
"Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο". Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι: Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."
"Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους." Abodah Zarah 36b.


"Οι μη-εβραίοι προτιμούν να συνουσιάζονται με αγελάδες." Abodah Zarah 22a-22b.


"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.

Προσβολές προς την Παναγία: Sanhedrin 106a.


Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη.
"Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς."
Επίσης, στην Υποσημείωση Νο.2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην μη λογοκριμένη έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, "Miriam η κομμώτρια" είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

Κακεντρέχειες για τον πρόωρο θάνατο του Χριστού: Ένα κείμενο από το Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς :
"Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam? (Ιησούς)
- Απάντησε εκείνος: Δεν δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δεν θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33 ή 34 ετών."


Ο Ιησούς ήταν Μάγος : Sanhedrin 43a. Λέει ότι ο Ιησούς ("Yeshu" και στην Υποσημείωση Νο.6, Ιησούς "ο Ναζωραίος") εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.
Στο Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση Νο.4) βράζει σε "καυτά σκατά".


Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση:
"Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε. Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιος για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);"


"Οι Χριστιανοί ("minim") και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές." (βλ. Υποσημείωση Νο.11 για τον ορισμό των "minim") Rosh Hashanah 17a .

"Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση Νο.9) δεν έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται. Sanhedrin 90a.


"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση Νο.6.


Ο Israel Shahak (καθηγητής εβραϊκού πανεπιστημίου που έγραψε για τον ρατσισμὀ και την κακοπιστία του Ταλμούδ) αναφέρει ότι οι Σιωνιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου του 1980 (παραπομπή Jewish History, Jewish Religion, σελ. 21).

Και παιδεραστία ...


"Ένας εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")".


"Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54-55b.


"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.


«Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.
Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»

Υποτίμηση της γυναίκας...


"Ένας εβραίος άνδρας είναι υποχρεωμένος να λέει την ακόλουθη προσευχή κάθε ημέρα: Σε ευχαριστώ Θεέ που δε με έκανες άπιστο, γυναίκα ή σκλάβο." Menahoth 43b-44a.


Το ολοκαύτωμα δεν είναι καινούργιο,υπήρχε αυτή η τάση "αδικίας" και γενοκτονίας προς τον "εκλεκτό" λαό από ...παλιά ! Η χοντροκοπιά βέβαια είναι εξόφθαλμη...
Το Gittin 57b. αναφέρει ότι 4 δισεκατομμύρια εβραίοι (!!!) (όσος περίπου δηλαδή ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός στις ημέρες μας) σκοτώθηκαν από τους Ρωμαίους στην πόλη Bethar. Σαν να μην έφθανε αυτή η εξόφθαλμη ανοησία, το Gittin 58a. ισχυρίζεται ότι 16 εκατομμύρια εβραιοπαίδες τυλίχθηκαν σε παπύρους από Ρωμαίους...


Μια αποκαλυπτική παραδοχή:
Abodah Zarah 70a. "Ερωτήθηκε ο ραβίνος αν κάποιο κρασί που κλάπηκε από στην Pumbeditha μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή αν μιάνθηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι οι κλέπτες μπορεί να ήταν μη-εβραίοι. (ένας εθνικός που θα άγγιζε το κρασί θα το καταστούσε ακάθαρτο). Ο ραβίνος λέει ότι δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία και ότι επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από εβραίους, επειδή η πλειοψηφία των κλεπτών στην Pumbeditha, το μέρος στο οποίο κλάπηκε το κρασί, είναι εβραίοι."



Η γενοκτονία εγκρίνεται από το Ταλμουδ:
Minor Tractates, Soferim 15, Κανών 10 : Αυτό είναι το ρητό του ραβίνου Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Ακόμα και οι καλύτεροι των μη-εβραίων θα πρέπει όλοι τους να βρουν το Χάρο").

Ο ραβίνος Yitzhak Ginsburg διακήρυξε:
"Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο πράγμα". (NY Times, June 6, 1989, σελ.5).
Σε παρόμοιο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο τόνο τα λόγια του ραβίνου Yaacov Perrin: "Ένα εκατομμύριο Άραβες δεν αξίζουν ούτε όσο ένα εβραϊκό νύχι." (NY Daily News, Feb. 28, 1994, σελ 6).


πληροφορίες http://epsilon.hellasforever.gr/talmud.html
επίσης διαβάστε ολόκληρο το βιβλίο Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ

και ΦΡΙΞΤΕ !!!



http://sxolianews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου