Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Νέα Ελλάδα!!! Η νέα κεντροδεξιά παράταξη έχει όνομα και όραμα

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το είπε ξεκάθαρα στο συνέδριο της ΝΔ, δεν ξέρω όμως αν και πόσο το συνειδητοποίησαν οι περισσότεροι σύνεδροι και η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας. Η παράταξη αλλάζει συνολικά, η παράταξη ανοίγει την αγκαλιά της για να μπουν όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως του τι ψήφιζαν ή πίστευαν μέχρι τώρα, η παράταξη έχει καινούριο όνομα: ....
«ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» και προφανές και πεντακάθαρο πρόταγμα που δεν είναι άλλο από την ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ της χώρας.
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το προσκλητήριο για αυτή την πανεθνική προσπάθεια, ξεχωριστά στο χέρι του καθένα από εμάς. Οι μόνοι που εξαίρεσε από αυτό, είναι όσοι συνειδητά προσπαθούν να εγκλωβίσουν αδύναμους και απελπισμένους πολίτες στο αδιέξοδο των άκρων. Όλους αυτούς που με παρωχημένες προτάσεις και εναγκαλιζόμενοι την βία και το ταξικό ή φυλετικό μίσος, παριστάνουν πως παλεύουν για το καλό των αδυνάτων, την ώρα που στην πραγματικότητα σκάβουν τον τάφο της δημοκρατίας, της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συνοχής. Αυτούς που απεργάζονται κάτω από τις κουκούλες οι μεν και τις μαύρες μπλούζες τους οι δε, τα χειρότερα δεινά για τον απλό πολίτη που θα παραπλανηθεί και θα τους εμπιστευτεί την ψήφο του και την τύχη της χώρας του.
Η Νέα Ελλάδα ξεκίνησε από σήμερα την πορεία προς την σωτηρία και την έξοδο της χώρας από την κρίση. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, δεν περισσεύει κυριολεκτικά κανείς. Είναι η ώρα να παραμερίσουμε όλα όσα μας χωρίζουν και να συνθέσουμε μέσα από (τα πλείστα) όσα μας ενώνουν το καινούριο όραμα για μια νέα, ανταγωνιστική, αυτοδύναμη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Είναι ώρα να αναγνωρίσουμε όλα όσα κάναμε λάθος μέχρι σήμερα, όλα όσα βοήθησαν στην καταστροφική πορεία της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες. Και αφού τα αναγνωρίσουμε, θα πρέπει με γενναιότητα και αποφασιστικότητα να τα αφήσουμε πίσω μας, να τα ξεχάσουμε. Και όχι μονάχα αυτό, αλλά  στην συνέχεια θα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε μια κοινή πορεία, που θα είναι δύσκολη και περιστασιακά σκληρή για κάποιους που μέχρι τώρα «ευεργετήθηκαν» από το παλαιό λανθασμένο σύστημα. Μια πορεία που μπορεί να «ξεβολέψει» αυτούς που τόσα χρόνια απομυζούσαν χωρίς λόγο την τελευταία ικμάδα της χώρας. Μια πορεία όμως, που είναι αναγκαία για την απονομή της στοιχειώδους δικαιοσύνης, την σωτηρία των φτωχών και απελπισμένων πολιτών και την συνολική ευημερία της χώρας σε κάποιο όχι μακρινό μέλλον.
Ο Πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, έδωσε το σύνθημα για την Νέα Ελλάδα. Δεν μιλάμε πλέον για «δεξιούς» και «αριστερούς». Δεν μιλάμε για «φιλελεύθερους» και «σοσιαλιστές». Δεν μιλάμε καν για «προοδευτικούς» και «συντηρητικούς». Μιλάμε για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αυτής της χώρας. Η ώρα ήρθε που πρέπει να διαλέξουμε αν θα ακολουθήσουμε τον Πρωθυπουργό σε αυτό το σημαντικό προσκλητήριο για την Νέα Ελλάδα, ή θα μείνουμε πίσω να θρηνούμε αιωνίως για τους χαμένους δανεικούς «παραδείσους» που έχουν τελειώσει για πάντα.  Η απόφαση είναι του καθένα ξεχωριστά και θα πρέπει να την πάρουμε σύντομα. Όσο περισσότεροι στοιχηθούμε πίσω από τον Αντώνη Σαμαρά, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες επιτυχίας του δύσκολου εγχειρήματος. Το όραμα είναι ολοζώντανο μπροστά μας. Αν δεν καταφέρουμε να το δούμε, να το πιστέψουμε και να το ενστερνιστούμε, δεν θα μας φταίει κανείς άλλος τούτη την φορά. Γιατί τώρα, έχουμε πάθει κι έχουμε μάθει. Επειδή τώρα έχουμε την γνώση να κρίνουμε, την πείρα να αντιλαμβανόμαστε και την αδήριτη ανάγκη να πράξουμε.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου