Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ… ΕΡΤ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τυπικό δείγμα πρασινοφρουρού συνδικαλιστή της «δημόσιας» -όπως τους αρέσει να την αποκαλούν- τηλεόρασης είναι ο σύντροφος Καλφαγιάννης, πρόεδρος των εργαζομένων (ΠΟΣΠΕΡΤ) και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ, ο οποίος απευθύνει καθημερινά προσκλητήρια… αγώνα για «την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης» και δίνει τον τόνο των κινητοποιήσεων. Μάλιστα, ένεκα της συνδικαλιστικής (και εξόχως… αγωνιστικής) του ιδιότητας, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο (ένας είναι ο πρόεδρος!) Ευάγγελο-Μπέννυ, με τον μπάρμπα-Φώτη της ΡΗΜΑΔ και με το νέο… πουλέν της (συν)αλλαγής, τον mister Tsipra αυτοπροσώπως.
Ο συγκεκριμένος σύντροφος-αγωνιστής του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ, βρίσκεται έξω, με περιοριστικούς όρους για απάτη και κατ΄ εξακολούθηση κατά της… ΕΡΤ!
Πιο συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι κάνοντας χρήση πλαστών βεβαιώσεων, έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (η οποία ομοίως σιτίζεται από την «μαμά» ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την μία κόρη του (η οποία χαίρει άκρας υγείας…) κι ένα δεύτερο επίδομα τέκνου για τη μεγαλύτερη κόρη του, η οποία όμως είναι παντρεμένη, και ως εκ τούτου δεν το εδικαιούτο.
Και σας ρωτάω: δεν είναι θαύμα;
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου