Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Βαρύ το πένθος της Liberation για τις άνεργες βίζιτες των αρμοδίων υπουργών, την Δέσποινα Βανδή και το σκυλάδικο του Σαββάτου





 

 







Η liberation πενθεί για το μαύρο στην ΕΡΤ.
Πενθεί για την χαμένη Eurovision με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή και τα ΜΑΤ του Δένδια στην Ιερά Οδό να είναι έτοιμα να παρέμβουν σε περίπτωση που οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Ανδρέα Κουρή κάνουν ντου στην βιζιτοεκδήλωση.
Η Liberation πενθεί για τους μισθούς των τηλεαστέρων παρουσιαστών με τόσα μηδενικά που δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του ο Αλιάγας από τα γαλλικά κανάλια.
Η Liberation πενθεί για την τυχόν απώλεια του σαββατιάτικου σκυλάδικου Στην Υγειά μας του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Η Liberation πενθεί για τις (χαμένες εκπομπές) που έπαιρναν οι βίζιτες του κάθε αρμόδιου υπουργού οι οποίες έπρεπε σώνει και καλά να γίνουν τηλεπαρουσιάστριες και στη συνέχεια να ευχαριστήσουν τον μέντορά τους καλώντας τον στην εκπομπή. Μόνο ο θρυλικός Ακης υπήρξε τηλεπαραγωγός πολλών τέτοιων εκπομπών.
Η Liberation θρηνεί για την ιστορική εκπομπή της Δήμητρας Λιάνη η οποία προήγαγε την δημοσιογραφία.
Η Liberation θρηνεί για τα κομματόσκυλα των εκάστοτε κυβερνήσεων και ειδικότερα των υπουργών οικονομικών των Μνημονίων τα οποία πειθήνια περνάνε την κυβερνητική προπαγάνδα.
Ο κατάλογος της ξεφτίλας είναι μακρύς. Θα μας πείτε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις σπουδαίων εκπομπών και εξαιρετικών δημοσιογράφων. Σύμφωνοι.
Λοιπόν αυτοί οι δημοσιογράφοι και αυτοί οι τεχνικοί που είναι άξιοι (και δεν έχουν στήσει παραμάγαζο λεηλατώντας τεχνική υποδομή και το Αρχείο της ΕΡΤ), θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα στελεχώσουν την νέα ΕΡΤ. Οι ικανοί, δίχως γελοία κομματικά κριτήρια.
Αυτό θα μπορούσε να γίνει με την ΕΡΤ σε πλήρη λειτουργία; Φυσικά και όχι. Ποιος θα μπορούσε να απολύσει 1.000 υπαλλήλους δίχως να καεί το σύμπαν.
Υπάρχουν πολλοί που φοβούνται ότι η νέα ΕΡΤ δεν θα στελεχωθεί με κριτήρια αξιοσύνης αλλά με βύσματα του Μαξίμου -θα τοποθετήσει δηλαδή ο Αργεντίνος ζιγκολό-κατά Φαήλο- Δημήτρης Σταμάτης τις αγαπημένες του παρουσιάστριες.
Ε, τότε θα έχουμε κάθε λόγο να κάνουμε το μαγαζί καλοκαιρινό. Αλλά να ξεσπά ολόκληρη θύελλα ενώ έχουν απολυθεί 1.500.000 άνθρωποι από τον ιδιωτικό τομέα είναι ντροπή και απέραντη υποκρισία, όσα πρωτοσέλιδα κι αν κάνει η Liberation. Αλλωστε τα 3 αυτά χρόνια και ο διεθνής τύπος έδειξε την γύμνια του.
Οσοι διαφωνείτε συνεχίστε να πληρώνετε την ΕΡΤ με την ελπίδα πως κάποια στιγμή το φωτεινό μυαλό του Αιμίλιου Λιάτσου θα αντικατασταθεί στο τιμόνι της ΕΡΤ από την κόρη του Λάτσιου και της Μενεγάκη. Καλή επανάσταση...


 http://www.kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου