Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Εφοδος στο Κολωνάκι για τις μίζες στα υποβρύχια- Φύλλο και φτερό τα αρχεία γερμανικής εταιρείας




Σύμφωνα πάντως με την εισαγγελία της Βρέμης, ο Ελληνας αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας, διέθεσε περίπου 18 εκατ. ευρώ για να «λαδώσει» αξιωματούχους του ελληνικού Πενταγώνου που θα αποφάσιζαν για τις αναθέσεις των σχετικών έργων στα υποβρύχια.  

Τι έχει να πει γι αυτά, ο αξιωματικός που επετέθηκε στα attikanea, κάνοντας λόγο για... ανάγκη ψυχιάτρου;;;;
ΡΕ, ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!
Μόνο όταν χυθεί το αίμα των λαδομένων που ορκίστηκαν πίστη στην Πατρίδα, θα υπάρξει δικαίωση.
Πόπη Σουφλή


Συνεχίζονται οι έρευνες και οι αποκαλύψεις για τις «αμαρτωλές» συμβάσεις για τον εξοπλισμό υποβρυχίων του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, με τις εισαγγελικές αρχές να κάνουν «έφοδο» στα γραφεία της αντιπροσωπείας της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall Defence Electronics Systems στο Κολωνάκι αλλά και στην κατοικία του Ελληνα αντιπροσώπου της εταιρείας, μετά τις έρευνες για «μίζες».

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά από αντίστοιχη στη Γερμανία, κατασχέθηκαν
αρκετοί υπολογιστές και έγγραφα οι οποίοι θα «ξεσκονιστούν» προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποιο επιπρόσθετο στοιχείο, αναφέρει η Καθημερινή.

Σύμφωνα πάντως με την εισαγγελία της Βρέμης, ο Ελληνας αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας, διέθεσε περίπου 18 εκατ. ευρώ για να «λαδώσει» αξιωματούχους του ελληνικού Πενταγώνου που θα αποφάσιζαν για τις αναθέσεις των σχετικών έργων στα υποβρύχια. Οι «μίζες», ταξίδευαν από τους λογαριασμούς δύο γερμανικών εταιρειών σε λογαριασμούς εταιρειών του Λονδίνου, με τελικό αποδέκτη τον Ελληνα αντιπρόσωπο, ενώ οι πληρωμές τουλάχιστον για την μία από τις εταιρείας, άγγιζαν το 15% του σχετικού έργου.

Ο «μίτος της Αριάδνης» ξετυλίχθηκε, μετά την αποκάλυψη πως ο Ελληνας αντιπρόσωπος και μια γερμανική εταιρεία είχαν οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα ένας συνεργάτης του το 1997 να καταθέσει σε ένα δικηγορικό γραφείο πως είχαν δοθεί ποσά για «μίζες» σε αξιωματικούς του Πενταγώνου, προκειμένου να προτιμηθούν από το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό οι γερμανικές εταιρείες.

www.tsantiri.gr

Πηγή
 
 
 http://attikanea.blogspot.gr
 
 
 
 
 Άνοιξε το κουτάκι με τις σφαλιάρες.............Αθάνατε Τσιβιλίκα , καλά το χες πει...
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου