Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, όσο ορθολογιστής και σύγχρονος άνθρωπος κι αν λογίζεται, θα πρέπει να είναι αναίσθητος εάν δεν νοιώσει πραγματική συγκίνηση από το βάθος της πίστης μερικών ανθρώπων. Ίσως αυτή η πίστη να είναι αυτή που κινεί βουνά. Ίσως να είναι και το μόνο πράγμα που μας έχει απομείνει. Σε όσους έχει απομείνει. 

Σε κάθε περίπτωση εάν νοιώθει κανείς Έλληνας, τόσο που να πονάει κάθε του κύτταρο όταν πληγώνεται η Ελλάδα, δεν μπορεί να μην ανατριχιάζει με την πίστη, την αγάπη για την πατρίδα και την αγνότητα των αισθημάτων αυτού του Λαού. Όχι, δεν είμαστε τα κατακάθια της Ευρώπης όπως έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν. Είμαστε ότι καλύτερο έβγαλε η Ευρώπη και ο κόσμος όλος.

Ανεξάρτητα λοιπόν από θρησκευτικές πεποιθήσεις και ιδεοληψίες, η αγάπη τους για την Ελλάδα αναπτερώνει την πίστη όλων για το μέλλον μας. Και ανεξάρτητα από κομματικές, πολιτικές ή ταξικές "διαφορές",έχουμε όλοι ένα κοινό, την Ελλάδα μας.











ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ- ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!



Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΙΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013!ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΡΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΥΩΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτη και ΕΛΛΗΝΕΣ Ορθόδοξοι ξεκίνησαν για την Ιερά εκείνη Ύστατη στιγμή που περιμένει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία. Την Ιερά Ώρα εκείνη προσευχές ανέβαιναν προς τα ουράνια από τον Διδυμότειχο τον Ιερόν Άθωνα της Υπερμάχου Στρατηγού, το Άγιον Όρος , τον Ταξιάρχη, την Μυτιλήνη , την Ρόδο, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη, την Ρωσία και όλο τον Ορθόδοξο κόσμο.








Στον Ναό του Μυστρά Έλληνες με σεβασμό και Πίστη άγγιξαν τα Άγια και τις Εικόνες και ετοιμάσθηκαν για την Ιεράν Αρχή του Ελληνισμού όπου μετά την Θεία Κοινωνία που έλαβαν για να λάβουν την Ευλογία του Θεού Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ευλόγησαν τα λάβαρα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ΕΚΕΙ στον Δικέφαλο Αετό όπου ο Έσχατος Θυσιασθείς Αυτοκράτωρ Παλαιολόγος Κ. ορκίσθηκε και εστέφθη για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη και να πέσει μαχόμενος το 1453. Λίγο πριν οι Έλληνες λάβουν την Θεία Κοινωνία, το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μετά τον Χερουβικό Ύμνο και την στιγμή του Εξαγιασμού του Άρτου και του Οίνου σε Σώμα και Αίμα Χριστού, ο Δημήτριος έμπροσθεν του Ιερού Βήματος των Φρικτών Μυστηρίων, έμπροσθεν της εικόνος του Βασιλέως των Βασιλέων του Παντοκράτορος Χριστού, στην Ωραία Πύλη, με απόλυτη συνείδηση της κρίσιμης στιγμής για την Ιεράν Ελλάδαν των Αγίων και Ηρώων αλλά και όλης της Ανθρωπότητος, άνοιξε την πύλη του Λόγου του και ύμνησε Χριστόν και Ελλάδαν και άρχισε να ακούγεται ο Ιερός Λόγος Πατέρων του Αγίου Όρους για την Ιερά Εκείνη Ώρα, εις τους Παρευρισκομένους Έλληνες Πιστούς.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΤΕΛΕΙΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΥΩΔΙΑΖΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΑ ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΕΡΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ…ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΛΙΤΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΜΙΧΑΗΛ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ… (17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 , ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ) Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013) Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Κ. ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΩΙΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ…

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ
ΜΥΣΤΡΑΣ-ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ν.Η.)

« Πατέρες και Αδελφοί εν Χριστώ ! Ήλθε επιτέλους η Ποθούμενη Ώρα να ξεκινήσουμε τον Αγώνα «υπέρ Βωμών και Εστιών» και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από την Ώρα της Θείας Λειτουργίας διότι δεν είναι απλά μία Ορκωμοσία ή μία Ευλογία, αλλά είναι ένα Μυστήριο που περιέχει την Θεία Δύναμιν που προσφέρει ο Θεός σε όποιον ειλικρινά θέλει να την λάβει. Άς θελήσουμε να την λάβουμε για να την κάνουμε έργο και όχι μόνο λόγια . Η ανάγκη είναι επιτακτική . Η Πατρίδα χάνεται. Το Έθνος , ο Λαός καταστρέφεται, το ποίμνιο κατασπαράζεται και ανθρωπίνως σωτηρία δεν υπάρχει, δεν φαίνεται, γι’ αυτό καταφεύγουμε στην Θεία Δύναμη που είναι ακαταίσχυντη.

Ο λαός μας είναι αποίμαντος και απροστάτευτος , διότι αυτοί που τον κυβερνούν φάνηκαν όλοι ανεξαιρέτως ανάξιοι και τον παρέδωσαν μαζί με την χώρα στις σκοτεινές δυνάμεις προς αφανισμό. Άρα γε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην αντιπολίτευση ότι στην πράξη θα υπερασπισθεί την χώρα και θα προστατεύσει το Έθνος ; Μακάρι, αλλά αυτό που βλέπουμε χρόνια είναι ένα θέατρο και μία κοροϊδία. Άρα λοιπόν, πρέπει μόνοι μας να αναλάβουμε την προστασία, την άμυνα και την επίθεση κατά των κατακτητών. Ή μήπως δεν υπάρχουν κατακτητές ; Ως πότε θα εφησυχάζουμε και θα κοιτάζουμε αποχαυνωμένοι την καταστροφή και τον όλεθρο; Πρέπει να οργανωθούμε όχι κάτω από μία ανθρώπινη δύναμη « Μη πεποίθατε επί άρχοντας…» αλλά κάτω από την Θεία Δύναμη. Να γίνουμε όλοι μαζί «ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» Με Κεφαλή Τον ΧΡΙΣΤΟ, με Στρατηγό Την ΥΠΕΡΜΑΧΟ και τον ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΓΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ και Αξιωματικούς τους ΑΓΙΟΥΣ.

Σήμερα είναι η μέρα του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, είναι εδώ μαζί μας ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να δει τι θα κάνει το Στράτευμα, ΕΜΕΙΣ οι οπλίτες του. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ « Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ » .

Ήλθε πλέον η Ώρα να δείξουμε και στον κόσμο και στους δικούς μας ότι « Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ». Όπως ο Άγιος Δημήτριος έτσι και εμείς να κηρύξουμε ότι υπάρχει ο Σωτήρας Χριστός που είναι μαζί μας και μπορούμε με την Θεία Του Δύναμη να αποτινάξουμε τον βαρύ ζυγό που ολοένα φορτώνουν στην ανθρωπότητα μέχρι τελικής καταπτώσεως.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε λίγο όχι. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Ο Θεός μας θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ , να τον λατρεύουμε.

ΕΞΩ από την Πατρίδα μας όλοι οι αντίχριστοι, οι ανάξιοι λύκοι και οι ‘ σωτήρες’ που μας βοηθούν να μας υποδουλώσουν.

Σήμερα εδώ να παρακαλέσουμε Τον Θεό να μας δώσει Την Θεία Του Δύναμη, να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδος, από την συνεχή υποχώρηση, να περάσουμε στην Αντίσταση, την Αντίδραση και το Ασυμβίβαστο.

«Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.»
«ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.»

ΙΣ+ΧΡ
ΒΒ+ΒΒ
ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
ΕΝ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΩ ΟΡΕΙ
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ

ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

« ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!! »

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΜΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΩΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕΕ!!!

ellhnes2012.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου