Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"Κάποτε ο Άγιον Όρος ήταν κυματοθραύστης κάθε αιρέσεως... σήμερα είναι αποδέκτης πάσης πλάνης και πάσης κερδοσκοπίας.

Καταπέλτης ο Γέροντας Μεθόδιος ενάντια στους Οικουμενιστές: "Κάποτε ο Άγιον Όρος ήταν κυματοθραύστης κάθε αιρέσεως... σήμερα είναι αποδέκτης πάσης πλάνης και πάσης κερδοσκοπίας. Σήμερα χρησιμοποιούν χρήματα των Εβραίων, για να διαλύσουν το Άγιον Όρος. Η Ι.Μ,ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ είναι η πραγματική Εκκλησία του Θεού""





Γράφει η Πόπη Σουφλή

Συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική η ομιλία του Γέροντα Μεθόδιου της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, στην ομιλία του, στην ημερίδα της 30ης Μαρτίου 2014, στην οποία παρευρέθησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Χριστιανουπόλεως κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ και ο Επίσκοπος Δράμας κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ..

Στην Σύνοδο της Καρχιδόνας αναφέρθηκε ο Γέροντας Μεθόδιος της Ι.Μ.Εσφιγμένου,  εξηγώντας ποιά είναι η πραγματική Εκκλησία του Θεού.

Κατακεραύνωσε τους Νεοταξίτες Οικουμενιστές Αιρετικούς ο Γέροντας Μεδόδιος, με ιδιαίτερη αναφορά στον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, τον Άνθιμο Θεσσαλονίκης και όλους όσους υπερασπίζονται τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία.

"Κάποτε ο Άγιον Όρος ήταν κυματοθραύστης κάθε αιρέσεως... σήμερα είναι αποδέκτης πάσης πλάνης και πάσης κερδοσκοπίας. Σήμερα χρησιμοποιούν χρήματα των Εβραίων, για να διαλύσουν το Άγιον Όρος", τόνισε ο σεβάσμιος Γέροντας στη συγκλονιστική ομιλία του στο Grand Hotel Palace - 30/03/14 Θεσσαλονίκη  εδώ   και  συνέχισε κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί "το Άγιον Όρος ΕΑΛΩ"



Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο σεβάσμιος Γέροντας στην Κάρτα Πολίτη και στο τσιπάρισμα των νεογνών, καλώντας τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί, ενώ αναφέρθηκε στην κατάλυση της Παιδείας, του Ελληνικού Στρατού, και στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας και στον εθνικό κίνδυνο που κρύβει η ανέγερση των τεμένων.

Αξίζει πραγματικά να ακούσετε την συγκλονιστική ομιλία του κάνοντας κλικ  εδώ .

Διαβάστε τέλος τον πόλεμο που εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, κατά της ημερίδας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, προκειμένου αυτή να ακυρωθεί....!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...

 


Μητροπολίτης Άνθιμος: Η εκδήλωση στο Βελλίδιο είναι αντιεκκλησιαστική και αντικανονική!!
δείτε όλο τό άρθρο εδώ

Επίσης μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε ότι στίς εκκλησίες τού νέου ημερολογίου σήμερα, βγήκε ανακοίνωση από τήν μητρόπολη πού καθιστά τήν προσοχή τών πιστών μήν πλανηθούν!! (μήν ξυπνήσουν θα λέγαμε εμείς..) και να μην πάνε στήν εκδήλωση πού θα γίνει στό βελλίδειο στίς 30 μαρτίου.!!

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ <<ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ >> ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΠΑΙΑΝΙΑΣ -ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ  ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ  ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ !!!
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ;
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!


σημ.συντάκτη :

Ό Χριστός μας από τήν ώρα που γεννήθηκε διωκόταν εώς τήν Σταύρωση Του.
Όποτε τό να διώκουν ορισμένοι, καποιους άλλους για τήν πίστη τους, αυτό μας δείχνει ότι οί διωκόμενοι βαδίζουν στόν σωστό δρόμο, ενθυμούμενοι πάντοτε τόν διωγμό τού Χριστού μας.

Φτωχό μου νέο ημερολόγιο τής Ελλάδος πολύ σύντομα θα ξεσκεπαστεί ή αποστασία σου και το πραγματικό σου πρόσωπο, μιάς και οί απαιτήσεις από τόν Πάπα σας θα γίνουν τέτοιες που μάλλον πολύ σύντομα θα αναγκαστείτε να υποκύψετε, όπως διαρκώς αρνήστε, υποκείπτετε, και υποχωρείτε στά σοβαρά εκκλησιαστικά θέματα και κανόνες τής Ιερής Ορθοδόξου παράδοσης, όπου υπάρχουν στήν οδό τής ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

Έχετε ΝΕΩΤΕΡΙΣΕΙ τήν Αγία μας Εκκλησία στό έπακρο, και έχετε γίνει πιστοί δούλοι, για να ορθοτομείτε μόνο στήν υπόδειξη τών σκοτεινών δυνάμεων, μέσω τής παγκοσμιοποίησης, του οικουμενισμού, και τής νέας τάξης πραγμάτων ή οποία θέλει μια αλλοιωμένη και φτωχή στό πνεύματι Ορθοδοξία στά μέτρα της.
Απορώ, ενώ γνωρίζετε ορισμένοι κληρικοί του Ν.Η (γιατί κάποιοι άλλοι απλά κάνουν τήν δουλειά τους) τί σας περιμένει για αυτήν σας την αποστασία, φοβάστε και τρέμετε να μιλήσετε λές και δεν γνωρίζετε ότι ό Άγιος Θεός θα σας σκεπάσει και θα μεριμνήσει για σας, κάνοντας και εσείς τήν δική σας ορθή ομολογία τής πίστεως.
Όσο για σας τούς πιστούς του Νέου ημερολογίου, δεν βλέπετε τήν τεράστια αλλαγή πού έχει γίνει στήν Ιερά Παράδοση της εκκλησίας μας;;
δεν βλέπετε τις συνεχείς επαφές της κεφαλής τής Ορθοδοξίας με τους παπικούς, τους σιωνιστές;;
δεν βλέπετε οτι πάνε να καταργήσουν παντελώς τους λόγους τών Θεοφόρων Πατέρων μας;;
δεν βλέπετε ότι κάθε σαρακοστή ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;;
Δεν βλέπετε ότι την Κυριακή της Ορθοδοξίας δεν διαβάζεται στους ναούς σας το Συνοδικο τών αναθεμάτων ορισμένο απο οικουμενική σύνοδο στην οποία έλαβαν μέρος ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;; και αυτό ξέρετε γιατί; για να μην αναθεματίσετε τούς εαυτούς σας.

Αναφέρθηκε σε άρθρο στό διαδίκτυο πρόσφατα : "Στο συνοδικό της Ορθοδοξίας , σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας του 2010, απήγγειλε το υπό των Πατέρων της Εκκλησίας υποβληθέν ανάθεμα κατά των Παπικών , προτεσταντών και των συνοδοιπόρων τους οικουμενιστών.

"Τοις οικουμενισταίς και πάσι τοις αιρετικοίς ΑΝΑΘΕΜΑ!" ήταν τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του ομολογητή ιεράρχη και ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο μέσα από το ραδιόφωνο της Πειραικής Εκκλησίας."

O Πειραιώς Σεραφείμ, θεωρεί καθήκον του, (μάλλον τον ελέγχει η συνείδηση)να αναθεματίσει τους σύγχρονους αιρετικούς Οικουμενιστές και πολύ καλά έκανε. Όμως... κάνει μισές δουλειές...Τί θα πεί ανάθεμα στους Οικουμενιστές; Δεν έχουν όνομα; Στο Συνοδικό της Κυριακής τής Ορθοδοξίας Α'νηστειών, ακούσαμε να αναθεματίζονται Πατριάρχες με το όνομα τους όπως :

Αναστασίω, Κωνσταντίνω και Νικήτα τοις επίτων Ισαύρων κατάρξασι των αιρέσεων, ως ανιέροις και οδηγοί απωλείας,
Ανάθεμα. γ΄.

Θεοδότω, Αντωνίω και Ιωάννη τοις αλληλοπροξένοις των κακών, και ετεροδιαδόχοις την δυσέβειαν,
Ανάθεμα. γ΄.

Παύλον τω εις Σαύλον αποστρέψαντι και Θεοδώρω, τω επικαλουμένω Γάστη και Στεφάνω τω Μολύτη, έτι δε και Θεοδώρω τω κριθίνω, και Λουλουδίω τω Λέοντι...
Ανάθεμα. γ΄.

Όμως δυστυχώς, ξέρει πολύ καλά τί κάνει. Αναθεματίζοντας τον προκαθήμενο και Πατριάρχη του, ενώ έχει κοινωνία μαζί του, θα έχει ασφαλώς και την ίδια μοίρα του αναθεματισμού...
Οι Αγιοι μας όταν αναθεμάτιζαν διέκοπταν παράλληλα και την Εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς.
Φυσική συνέπεια ενός ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΣ είναι η διακοπή πνευματικών και Εκκλησιαστικών σχέσεων με αυτόν που αναθεματίζεις. 
Στην περίπτωση του Πειραιώς συμβαίνει το εξής: Αναθεματίζει την Αίρεση αλλά είναι ένα με τους Αιρετικούς!
Θέλουμε να κάνουμε έναν αγώνα αναίμακτο, να μην πονέσουμε, να πολεμάμε εκ του ασφαλούς...Να καθησυχάσουμε την συνείδηση μας!
Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν μπορούμε να χαράζουμε καινούργιες οδούς, νέους τρόπους αντιμετώπισης των αιρέσεων τραγελαφικές.

Καλή μετάνοια σε όλους και καλό υπόλοιπο Σαρακοστής.

πηγη :ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

σημ. ιστολογιου μας :

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΘΙΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ <<ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ >> ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ !!!
ΟΨΟΜΕΘΑ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


Πηγή
 
 http://attikanea.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου