Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ; ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; (ΦΩΤΟ)






Στις 24 Μαιου κάποια παράξενα βρετανικά ασθενοφόρα κινήθηκαν επί της οδού Εγνατίας με κατεύθυνση προς Τουρκία. Το παράξενο είναι ότι οι επιβαίνοντες σε αυτά δεν θύμιζαν στην εμφάνιση Βρετανούς πολίτες.

Στα πλαινά τους τα ασθενοφόρα που βλέπετε στο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το makeleio.gr, είχαν ονόματα Βρετανικών πόλεων και μετέφεραν μεγάλα κιβώτια στο εσωτερικό τους.



Τι ήταν άραγε αυτά τα κιβώτια και τι περιείχαν στο εσωτερικό τους; Μήπως ανθρωπιστική βοήθεια η κάτι άλλο;

Αξίζει να σημειώσουμε πως είχε καταγγελθεί και έχουν συλληφθεί μέσα στην Τουρκία και κοντά στη Συρία, διάφορα οχήματα, μεταξύ των οποίων και ασθενοφόρα, τα οποία επίσημα μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια για την Συρία από την Ευρώπη.



Σε έρευνες που έγιναν αποδείχθηκε πως μετέφεραν πολεμικό υλικό και ευρωπαίους τζιχαντιστές που πήγαιναν να πολεμήσουν στη Συρία, στο πλευρό των ισλαμιστών, τσιχαντιστών και ομάδων της Αλ Κάιντα.

Η κίνησή τους στην Εγνατία, ήταν σε αδιαπέραστο κομβόι, λόγω της μεταξύ τους εγγύτητας.



Η ληψη των φωτογραφιών που βλέπετε έγινε στις 17.50μ.μ., άρα μπήκαν στην Ελλάδα από Ηγουμενίτσα με το πρωινό πλοίο από Ιταλία.
Lougantina: ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ; ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; (ΦΩΤΟ) ΠΗΓΗ

ΣΕΡΑΦΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου